2777
2789
عنوان

وقیح کیه؟ چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست
نی نی یغر بفهمه تعلیقیم بدون بازگشت😬🤷

نمی‌فهمه بزار رسیدگی بشه بزار بعد پاک کن پیامتو

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نمی‌فهمه بزار رسیدگی بشه بزار بعد پاک کن پیامتو

ininisite

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐🥴🥴🥴🥴😂

گذاشتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
😐😐😐😐😐😐😐😐😐 بزار گزارششو میدم به برادرم سپاحیه یروز حسابشو میرسن لطفا پیجشو بفرستین 

گذاشتم

نی نی یار که باید خوشحال بشه یه انگل از نی نی سایت حدف بشه

نه چون گفتن پیجشو اینجا بذارید بازدیدش میره بالا به خاطر همون....

هر چند فکر کنم بهش خیلیا فحش دادن یا گزارش زدن نمیدونم چرا ولی پیجش قفله و دیگه درخواست قبول نمیکنه