2777
2789

به همون دلیل که طالبان و داعش گرایش های افراطی اسلامن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست 

ولی فمنیست توی جایی ظهور کرده که مردم اون ناحیه تو تمام دوران درگیر جنگ و خونریزی نبودن 

حالا ارتباطش چیه😐

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست  ولی فمنیست توی جای ...

خیلی ربط داره

جنگو خون ریزی علنی نبوده اما ظلم بیش از حد به خانوما بوده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

دقیقا

چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست

هردو با هم همسو هستن

هردوضد زن هستن

هردو ارامش رو از زن سلب میکنن

یکی با محدودیت دیگری باافسارگسیختگی و ترویج بی حیایی و ماشینی کردن زن

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست  ولی فمنیست توی جای ...

فکر نکنم ربطی به جنگ داشته باشه احتمالا برای مبارزه با مواردی که توشون زن ستیزی وجود داره ایجاد شده

دقیقا چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست هردو با ه ...

افرین و شماهم یکی از همونا هستی 

دقیقا چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست هردو با ه ...

بنظرم فمنیست چیزهای درستی داره چیزهای غلطی هم داره 

نمیشه گفت کل این عقیده غلطه

بنظرم فمنیست چیزهای درستی داره چیزهای غلطی هم داره  نمیشه گفت کل این عقیده غلطه

کاملا درست میگی 

خوبه که آدم موارد درست رو برداره

ولی وقتی خودتو فمینیست دو آتشه بدونی دیگه اون میشه تندروی و بی منطق بودن. باید همیشه راه تفکر رو باز بذاریم