2777
2789

به همون دلیل که طالبان و داعش گرایش های افراطی اسلامن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست 

ولی فمنیست توی جایی ظهور کرده که مردم اون ناحیه تو تمام دوران درگیر جنگ و خونریزی نبودن 

حالا ارتباطش چیه😐

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست  ولی فمنیست توی جای ...

خیلی ربط داره

جنگو خون ریزی علنی نبوده اما ظلم بیش از حد به خانوما بوده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

دقیقا

چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست

هردو با هم همسو هستن

هردوضد زن هستن

هردو ارامش رو از زن سلب میکنن

یکی با محدودیت دیگری باافسارگسیختگی و ترویج بی حیایی و ماشینی کردن زن

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

خب اون بخاطر شرایط بد جنگی و آموزش های جنگی و شسشتشوی ذهنیشون تو کودکی هست  ولی فمنیست توی جای ...

فکر نکنم ربطی به جنگ داشته باشه احتمالا برای مبارزه با مواردی که توشون زن ستیزی وجود داره ایجاد شده

دقیقا چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست هردو با ه ...

افرین و شماهم یکی از همونا هستی 

دقیقا چیزی که از فمینیسم توایران تبلیغ میشه ، هم ردیف با عقاید همون افراطیهای دواعشی هست هردو با ه ...

بنظرم فمنیست چیزهای درستی داره چیزهای غلطی هم داره 

نمیشه گفت کل این عقیده غلطه

بنظرم فمنیست چیزهای درستی داره چیزهای غلطی هم داره  نمیشه گفت کل این عقیده غلطه

کاملا درست میگی 

خوبه که آدم موارد درست رو برداره

ولی وقتی خودتو فمینیست دو آتشه بدونی دیگه اون میشه تندروی و بی منطق بودن. باید همیشه راه تفکر رو باز بذاریم