2777
2789
فمینیست ها دیوانه ان... منطق هم تقریبا ندارن

دیوونه خودتو و هفت جدت که بهت تربیت یاد ندادن خوبه من به تو فحش بدم بگم بخاطز اعتقادت دیوونه ای درس نخون دانشگاه نرو رانندگیم نکن چون اینا برنامه های عاق ها برای زنا بوده که فمنیست ها نزاستن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

ظاهرا برای حقوق زنانه ولی هر مسئله ای میتونه یه روی دیگه هم داشته باشه من خودم به عدالت و حق در مقابل وظیفه بیشتر اعتقاد دارم واینکه گاهی فمنیستها افکار وعقایدشون تبدیل شده به مرد ستیزی مثل اینکه  تو همین نی نی سایت بعضیا میگن اگه مردی خیانت کنه بدترینها باید به سرش بیاد ولی اگه یه زن خیانت کنه میگن ببین چی کشیده که اینجوری کرده یا میگن قضاوت نکنیم یا بدتر ازاینها میگن خوب مگه بردس اختیار بدن خودشو داره ولی اگه ادم  به عدالت اعتقاد داشته باشه میگه خیانت توجیه پذیر نیست  چه از طرف زن چه از طرف مرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرا برای حقوق زنانه ولی هر مسئله ای میتونه یه روی دیگه هم داشته باشه من خودم به عدالت و حق در مقاب ...

خیانت از طرف مرد به دلیل داشتن اختیار ازدواج و حق طلاق بله واقعا توجیه نداره

اما خیانت دختری که در ۱۳ سالگی اجبارا پای سفره عقدی میشینه و هیچ توانی برای طلاق نداره کاملا توجیه میشه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

فمنیست در ایران متاسفانه هنوز جایگاه واقعیش و پیدا نکرده و بد تعریف شده 

هایلات بهاره مهرجویی رو بخون کامل توضیح داده به چه دلایلی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ظاهرا برای حقوق زنانه ولی هر مسئله ای میتونه یه روی دیگه هم داشته باشه من خودم به عدالت و حق در مقاب ...

درسته 👌🏻 بنظرم ادمای تندرو واسه یه سری مسائل استدلال هایی میارن که منطق و اخلاقی توش نیست 

اوکی  یعنی شما میگید عقاید تند ندارن؟

فمنیست واقعی به دنبال حقوق برابره 

اما در ایران همه جا فمنیستن ولی موقع حساب کردن پول رستوران و کلا حساب کردنا میگن زشته وقتی اقایی هست خانم دست به جیب شه و این تناقضات خیلی خنده داره 😐

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

به نظر من هدفی که پشت فمنیست بوده خوب بوده یعنی برابری جنسیتی 

اما خب یه عده از فمنیست ها خیلی افراطی عمل میکنن و دارن میگن ما زن ها برتر از مردها هستیم و به نوعی مرد ستیز هستن ... خب این فرقش با مردسالاری چیه؟ مردسالاری و زن سالاری هردو بد هستن

یا اون توانایی هایی که یک زن داره رو نادیده میگیرن و همش میخوان هرکاری مردها میکنن رو انجام بدن ... مثلا میگن مهر مادری وجود نداره صرفا یه انسان دیگه رو به وجود آوردنه یا کار خونه خیلی بی ارزشه یا تفکراتی از این دست 

ولی از یک جنبه هایی هم خوبه که فمنیست داره براش تلاش میکنه مثلا زن ها حق سرکار رفتن (البته هرکسی که دوست داره) ، حق ادامه تحصیل ، اختیار خودشون و کارکردن تو یه سری شغل هایی که زن ها ازش محروم ان و ... رو داشته باشن

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
به نظر من هدفی که پشت فمنیست بوده خوب بوده یعنی برابری جنسیتی  اما خب یه عده از فمنیست ها خیلی ...

بنظرم انقدر درگیر برابری جنسیتی شدن که آزادی زنا دیگه اهمیتی نداره و حاضرن فداش کنن 

دیوونه خودتو و هفت جدت که بهت تربیت یاد ندادن خوبه من به تو فحش بدم بگم بخاطز اعتقادت دیوونه ای درس ...

وقتی بی ریشه باشی 

هر حرفی بزنی عار نداری...

تمام صفات و ویژگی های خودتو اینجا به نمایش گذاشتی 

ریپ نزن 

حالم بد میشه