2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پدر شوهرم بدش میاد لباس تنگ بپوشم .میگه لباس گشاد بپوشه .ولی من کار خودمو میکنم .نه اینکه لباسم چ ...

ببخشید ولی اون چیکار داره 😐

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂
آخه جاریم و خواهرشوهرم تو برنامه هاشون هستن  جلوی ما با اونا برنامه ریزی میکنن همین دیشب جلوی ...

عزیزم اصلا برات مهم‌نباشه ارزش نداره اصلا بخدا از بی احترام کردن ک بهتره 

واسه منم همینن بقیه جاها من عروس نیستم ولی واسه تو مردم من باید نفر اول باشم 

منم بجاش در هر دو حالت حاضر نمیشم ولی انقد بدی میکنن ک حاضر نیستم ب اندازه ی شام تحملشون کنم 

جدی.خوب چرا شما رو نمیگن

شوهرم میگه چون اونا موقعیت اجتماعی بهتری دارن و پولدارتر هستن واسه همون 

۱۲ ساله شوهرم همینو میگه من میگم نه اشتباه میکنی ولی کم کم دارم به حرفش میرسم

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
خخخخخ تازه به مادر شوهرم گفته بود چرا رژ میزنه 

من حالا پدرشوهرم دوست داره من آرایش میکنم لاک میزنم یا موهامو رنگ میکنم البته من همه چیزم در حد ساده و معمولی هست ولی امروزی فک میکنه بقیه جاها ن دل آدمو میشکنه 

عزیزم اصلا برات مهم‌نباشه ارزش نداره اصلا بخدا از بی احترام کردن ک بهتره  واسه منم همینن بقیه ...

تو مردم هم نمیخوان منو 

آره احترام صد در صد میذارن بی احترامی وحشتناکه ولی بی اعتنایی هم دردناکه 

شوهرم میگه چون اونا موقعیت اجتماعی بهتری دارن و پولدارتر هستن واسه همون  ۱۲ ساله شوهرم همینو م ...

بهتر بابا حوصله داری .خودتو شوهرت برین تفریح دوتایی عشق و حال خودت هم ناراحت نکن

شوهرم میگه چون اونا موقعیت اجتماعی بهتری دارن و پولدارتر هستن واسه همون  ۱۲ ساله شوهرم همینو م ...

دقیقا میدونم‌چ میگی خانواده شوهر منم جاری مو برادرشوهر و بچه اش خیلی تحویل میگیرن ب دو دلیل یکی موقعیت مالی بهتر و اینکه جاریه دختر عموشون هس ولی من غریبه

تو مردم هم نمیخوان منو  آره احترام صد در صد میذارن بی احترامی وحشتناکه ولی بی اعتنایی هم دردنا ...

سعی  کن برات مهم نباشه با دوستاتون برید یا دوتایی با همسرت 

اینجوری فک کن ک اونا درحد شما نیستن چ بسا بگن هم شما نمیری

من حالا پدرشوهرم دوست داره من آرایش میکنم لاک میزنم یا موهامو رنگ میکنم البته من همه چیزم در حد ساده ...

منم زیاد دلم شکسته .ازاوناست که حرف حرف خودشه .نباید رو حرفش حرف زد .ولی منم حرف خودمو میزنم  

بهتر بابا حوصله داری .خودتو شوهرت برین تفریح دوتایی عشق و حال خودت هم ناراحت نکن

اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی رفتم تفریح البته دیگه عادت کردم به شرایط و راضی هستم 

دقیقا میدونم‌چ میگی خانواده شوهر منم جاری مو برادرشوهر و بچه اش خیلی تحویل میگیرن ب دو دلیل یکی موقع ...

این فرق گزاشتم خیلی بده .من همش کارای مادرای شوهر انجان میدم ولی جاری انگار ن انگار .بازم اونو بیشتر دوست دارن