2777
2789

پدرشوهرا گلن

من شش ماهه از دستش دادم انگار پشتم خالی شده از یه کوه بزرگ از یه تکیه گاه از یه سنگ صبور و پایه ی درد دل

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بقیش

مهمونی میگیرین به ما نمیگن مسافرت میرن خبر نمیدن تفریح و گردش ما اطلاع نداریم کلا ما رو تو برنامه هاشون حذف کردن شاید بگید خب به تو چه ازت خوششون نمیاد

ولی من دلم میشکنه دست خودم نیست

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
همه پدر شوهر دوستن

من پدر شوهرمو ندیدم قبل ازدواجم فوت شده

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
دوست دارن خودشون تنها باشن.همین که احترامت رو دارن بسه .

آخه جاریم و خواهرشوهرم تو برنامه هاشون هستن 

جلوی ما با اونا برنامه ریزی میکنن همین دیشب جلوی من به اونا گفتن آخر هفته بریم فلان جا

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

دلیل اینکه بیشتر تاپیکا راجع به مادرشوهراس نظر خود من شخصا اینه که من خودم از زن انتظار بیشتری دارم که درک کنه بفهمه از هم جنس خودم بیشتر دلم میشکنه بخاطر همین مادرشوهرم کاری کنه خیلی ناراحت میشم چون میگم اونم یه زنه مث من چطور میتونه یا فلان 

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂