2777
2789
عنوان

سود بانکی

152 بازدید | 11 پست

کسی میدونه ۵۰ میلیون بلند مدت مثلا ۵ ساله بزاریم چند درصد میدن ؟ماهی چقدر میشه؟

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

حدود ۹۰۰ اینا میشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چه بانکی باشه عزیزم

نمیدونم یه بانکی که معتبر باشه و بالاترین سود رو بده فکر کنم تا ۲۰ درصد میشه 

چطور میشه حساب کرد 

بانک آینده رو دیدم دو ساله ۲۰ درصد میده 

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است
نمیدونم یه بانکی که معتبر باشه و بالاترین سود رو بده فکر کنم تا ۲۰ درصد میشه  چطور میشه حساب ک ...

بانک معتبر مثل صادرات و ملی و مسکن و اینا ۱۰ درصد میده برای مشتری و برای کارکنان ۲۰ درصد اگه اشتباه نکنم 

ولی موسسات و اینا صوت بیشتری میدن 

بانک معتبر مثل صادرات و ملی و مسکن و اینا ۱۰ درصد میده برای مشتری و برای کارکنان ۲۰ درصد اگه اش ...

مرسی عزیزم. واسم دعا کن خسته شدم از مستاجری و اجاره های سرسام آور. 

چقدر صاحب خونه ها بعضی هاشون بی انصاف هستن 

مرسی عزیزم. واسم دعا کن خسته شدم از مستاجری و اجاره های سرسام آور.  چقدر صاحب خونه ها بعضی هاش ...

عزیزم چقدر بودجه داری؟ 

پولت حیف سود بانک نکن ضرر میکنی 

اگه میخوای از یکی از آشناها که کارمند بانک درباره سود و اینا برات بپرسم

عزیزم چقدر بودجه داری؟  پولت حیف سود بانک نکن ضرر میکنی  اگه میخوای از یکی از آشناها که ...

مممنون میشم .حدود ۵۰ میلیون .

مممنون میشم .حدود ۵۰ میلیون .

پولتو بانک نزار اگر میزاری ی ساله بزار.سود بانک جوابگوی تورم نیس.بزا تو صندوقای سرمایه گذاری ک حداقل نرخ شکست نداره و تا ۲۲ درصد سود میده.مثلا بانک بزاری بعد ی موقع پولتو لازم داشتی بخای بگیری چتد درصد پولتو کم میکنن ولی تو صندوق اینطور نیس پولت هروقت ک‌بخای میتونی بگیری

عزیزم ببین  برو تو سایت هر بانکی که میخوای ببین سود چقدره یا زنگ بزن بپرس https://kitset.ir/ ...

مرسی گلم

پولتو بانک نزار اگر میزاری ی ساله بزار.سود بانک جوابگوی تورم نیس.بزا تو صندوقای سرمایه گذاری ک حداقل ...

ممنونم