2777
2789
ممنون عزیزم اره خوبم شیمی درمانی مثل یک بچه بد قلق هست باید قلقش دست ادم بیاد تا راحت تر بگذرونتش ...

الان دارین شیمی دارین میشین ؟

فامیل ماهم شیمی درمانی داره میشه 

یعنی بیماریش خیلی پیشرفست که اول شیمی درمانی کردن ؟؟

شما همون اوایل متوجه شدین سرطان سینه دارین ؟؟ 

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر  
به امید خدا نا میتونین بهش امید بدین زنهایی که سرطان سینه دارن، وقتی یک شخص مثبت و امیدوار کنارشون ...

مرسی مهربون

خدا از دهنت بشنوه 

بله روحیه خیلی مهمه ... 

خیلی براش دعا کن 🥺🥺💚💚 

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان خوندم...نظر من اینه خودت تنها برو مشاوره.و بعدش به خودت زمان بده فضا بده تا یه چیزایی درست ...

ممنون عزیزم آخه مشکل از همسرمه آزبست خودمو زدم به بی خیالی به خاطر رفتاراش دیگه دارم کم میارم تحملش سخته

ممنون عزیزم آخه مشکل از همسرمه آزبست خودمو زدم به بی خیالی به خاطر رفتاراش دیگه دارم کم میارم تحملش ...

آره خوب اینطور ‌که میگی معلومه که ایشون یل مشکلی دارن...خودتم میگی مشکل پس حل شدنیه...اول باید خودتو یه قول قدیمیا میزون کنی.تا چشمت باز بشه و ببینی مشکلاتو.با چشم بسته هیچی پیدا نیست. برو مشاوره همه چیو بگو اون کمکت میکنه حتما.اول خودتو آروم کنی و زمان بدی بعد پله پله زندگیت و همسرت و بچه‌ی خوشگل و ماهت

به خودت بیشتر اهمیت بده و برس خودش کم کم ممکنه درست بشه .قربونت برم غصه نخور 

چشم عزیزم

بخدا منی که قبلاً کلی شوق خرید و آرایش و ... داشتم الان دلم مرده انکار  که ۷۰سالمه

خدا بيامرزش . يه نفر رو فرض كن كه دست راستش قطع شده . دستشو خاك ميكنن . يه مدت بعد دست چپش هم قطع م ...

اره عزیزم دلتنگ حرفاش حرکاتش تک تک اعضای بدنش شوخیو عصبانی شدنش اینا منو دلتنگ می‌کنه که چرا دیگه نمیتونم ببینمش

چشم عزیزم بخدا منی که قبلاً کلی شوق خرید و آرایش و ... داشتم الان دلم مرده انکار  که ۷۰سالمه

حق داری بالاخره ازیت شدی...میفهمم .اما قرار نیست اینطور بمونه.خودتم خوب میدونی..

یه گذریه تو زندگیت ایشالا به خوبی طی میشه.درست میشه مطمعن باش حالت خوب میشه فقط زمان میخوای و فضا.