2777
2789
عنوان

توده پستان

6303 بازدید | 44 پست

سلام خانما 

من چند ساله توده های خوش خیم فیبروآدنوم پستان دارم امروز مجدد سونو دادم یکیش لوبوله شده و تغییرشکل داده بنظرتون خطرناکه؟ کسی تجربه داره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چن سالته مجردی یا متاهل

منم  این مدت چقدر استرس داشتم

منم ۲۰سالمه سینه سمت چپم ورم کرده بود زیرش سفت دو ماه پیش سونو دادم گفت چیزی نیس رفتم پیش دکتر که معاینه کنه ولی نکرد فقط بهم ویتامین ای داد و گفت سردیجات نخور شیرینیجات و چای و قهوه هم نخور شما هم این چیزا رو نخور چون فیبروم ها رو بزرگتر میکنه بیشتر خانوم ها فیبروم دارن و۹۰درصد فیبروم ها خوش خیم هستن بنظرم عمل کنی بهتره

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
چن سالته مجردی یا متاهل منم  این مدت چقدر استرس داشتم منم ۲۰سالمه سینه سمت چپم ورم کرده بو ...

۳۴ سالمه و متاهلم

فیبروآدنوم معمولا دورش صافه من این یکیش صاف نیست از این میترسم گفت فردا بیا برای جواب شاید بنویسم نمونه برداری کنی

۳۴ سالمه و متاهلم فیبروآدنوم معمولا دورش صافه من این یکیش صاف نیست از این میترسم گفت فردا بیا برای ...

نه اصلا نترس گفتم که فیبروم بیشترخانوم ها دارن و اینکه خب فیبروم بزرگ میشه دیگه 

خطری که ندارع ولی عمل کنی خیلی بهتره چون دیگه درش میاری راحته دیگه بمونه زیاد تر میشه اذیت میشی راستی علایمتون چی بود؟

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
۳۴ سالمه و متاهلم فیبروآدنوم معمولا دورش صافه من این یکیش صاف نیست از این میترسم گفت فردا بیا برای ...

آها فکرکنم منظورتو فهمیدم

آخه فیبرو آدنوم دونوعه بعضیاش دورشون صافه بعضیاش یه کوچولو حالت دندانه داره

مال منم یکی دو تاش حالت حاشیه دار بود و چون بزرگ بود نمونه برداری کردم که خداروشکر خوش خیم بود

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نه اصلا نترس گفتم که فیبروم بیشترخانوم ها دارن و اینکه خب فیبروم بزرگ میشه دیگه  خطری که ندارع ...

من نوزاد دارم تو شیردهی احساس کردم خیلی بزرگتر شدن رفتم دکتر گفت باید سونو بدی

نه اصلا نترس گفتم که فیبروم بیشترخانوم ها دارن و اینکه خب فیبروم بزرگ میشه دیگه  خطری که ندارع ...

اینو باید دکتر تشخیص بده چون اگه بزرگ باشه بعضی وقتا عمل نمیکنن و با دارو کوچیک میکنن چون اگه عمل بشه تمام بافت های سینه تخلیه میشه  و این اصلا اصولی نیست یه سری دکتر برای اینکه  کار خودشون راحت بشه عمل مینویسن ولی یه سری دکترهای با تجربه با دارو کوچیک میکنن