2777
2789
عنوان

توده پستان

| مشاهده متن کامل بحث + 6303 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین نگران نباش اینا همه از تغییرات هورمونی هست که تشکیل میشه و ۹۹ درصد اینا خوشخیم هستن

پاپیلوم اینتراداکتال میدونید ؟!؟

جراحی می‌خواد ؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

این پاپیلوما معمولا یه نوع غده های پوستی هست خیلی نگران کننده نیست عزیزم با دارو حل میشه نیای به جراحی نیست. دیگه بدتر از من نیستی که من با ۱۰ سانت توده جراحی نشدم شما که دیگه هیچی . استرس نداشته باشین فقط چون سمته براتون بزرگتر میکنه

این موضوع رو جدی بگیر عزیزم و حتما پیش یه متخصص خوب برو من تعریف دکتر فرشید اربابی رو خیلی شنیدم مطبشونم تو تهرانه خیلی دکتر معروفیه تو اینترنت اسمش رو سرچ کنی شماره تماس آدرس و اینارو برات میاره. 

عزیزم چی شدتودتون پیگیری کردید؟

سلام عزیزم 

بله دکتر سونوگرافی نوشتن یه سونوگرافی رفتم توصیه به بیوسی کردن که دکترم قبول نکرد و فرستادم یش یه دکتر سونوگرافی دیگه که ایشون گفتن توده خوش خیم هستش صد در صد و چیزی لازم نداره

سلام عزیزم  بله دکتر سونوگرافی نوشتن یه سونوگرافی رفتم توصیه به بیوسی کردن که دکترم قبول نکرد ...

خداروشکرخوشحالم براتون 

منم توده اینچنینی دارم شماگفتیدتوده لوبوله یعنی صاف نیست سطحش .نظر کتردراینباره چی بود؟