2777
2789

البته خانم هام هستن..

فقط اومدم بگم خیانت فقط رابطه ی جنسی ن س ی و عاطفی با شخص دیگر نبست.

کلی میگم لطفا به کسی برنخوره

اینکه حلقه رو تو بعضی جاها در میارن(باچشم دیدم که میگم)

وینکه زندگی خصوصی و زناشویی رو جدا میکنن و اسمشو میزارن آزادی شخصی و روشن فکری

اینکه زیر یه سری پستا چیزایی بنویسی که بدونه اگه همسرت بود نمی‌نوشتم 

اینکه با دختر مردم زن مردم پسر مردم شوهر مردم تو مجازی گپ بزنی زنگ بزنی پیام بدی

اینکه حسرت زن یا مرد بقیه رو بخوری

و هزارتا چیز دیگه که متاسفانه تو این فضای مجازی پر از لجن و گند آبه

نگید نکات مثبت داره که هررررچی فکر کردم نداشت اگرم داشت به نکات منفی منفورش نمیرزه 

به قول کسی خدا نکنه وقتی بیاد که روز روشنو شب ببینیم شب تاریکو روز...

خداروشکر من و همسرم❤از اول ازدواجمون چهار سال پیش همه‌ی اینارو یه شبه پاک کردیم چسبیدیم بهم به زندگیمون به خودمون و فرصتی که بهمون داده شده که زندگی کنیم راه بریم تصمیم بگیریم نفس بکشیم و کنار هم باشیم.

البته که نظر هر کس محترمه و البته درست...🌺

براشون مهم نیست دارن چیکار میکنن فقط طرفی که تنها میشه خرد میشه از تنهایش نمیدونه به کی پناه ببره&nb ...

ان شاءالله ک خدا براشون بسازه بهتر از قبل

اون آشغالا رو هم بسپارن ب لیاقتشون

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم اما این حرفت درست نیست... من خودم ۱۲ سااال کوچیک ترین محبت و توجهی از  شوهرم ندیدم ...

دوست عزیز من نگفتم هرکسی بی نحبتی ببینه خیانت میکنه اصلا منظورم این نبود معلومه ک واکنشهای افراد متفاوته بستگی ب ذات تربیت داره اما بطور کلی بعضیا شرایط جدایی ندارن و متاسفانه اینجوری توجیه میکنن ک خب از نظر عرف و شرع قابل قبول نیس

اره خوب گفتی ولی همسر من منو خسته کرده با این کاراش

عزیزم کسایی که پستمو ریپلای کردن بوون حرفاشونو...اصلا انگار من از یه سیاره دیگه اومدم....

قربونت برم نگو اینو🥺زندگیتو جمع و جور کن مشکلاتو پیدا کن و حلشون کنید.درست میشه برای همه پیش میاد...یه نگاهم به تاپیک یکی به آخریم بکن خییییلی کمکت میکنه

عزیزم خواهش میکنم😘

یک چند وقتی دیدم هی به گوشیش اسمس میاد میگفتم کیه میگفت نترس من دوست دختر ندارم  دیدم زیادی دارن پیام میدن شمارشو برداشتم زنگ زدم دیدم خانم برداشت دیگه باهاش بحث نکردم داد بیداد نکردم باهاش صحبت کردم مشکل از چی بوده که تو رفتی این سمت گفت باید خودت باید بدونی گفتم بهش من چطور بدونم ما زن شوهریم من اگه مشکل داشتم میگفتی به من حتی یک بار بعد میرفتی این سمت 

بعد یک هفته بهم گفت اره من شماره دختره مسدود کردم باهاش کات کردم ولی چند روز پیش دیدم باز خود همسرم بهش زنگ زده بود به دختره هر چی هم بهش میگم با این دختره کات کن