2777
2789

هرچی میخرم میام خونه میبینم اونجوری که میخوام نیست. عکس دارید؟ اگر سایت یا پیج خوب میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم سرهمی بخر

اونجوری که دلم بخواد جینگول باشه سایز صفر پیدا نکردم همشون ازین نخیاس

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
نی نی چیه؟

دختره

سرهمی نخر چون ناف بچه تازه است

همون یه دست صفر بگیر با ی پتو کوچولو ژله ای و کیسه خوابش

چیز خاصی نمخاد تو بیمارستان

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ست لباس بیمارستانی بخر  من چن تیکه از لباسای نی نیمو گذاشتم تو تاپیکم اگه خاستی ببین😍😍😍

دوتا طرح خریدم اما حس میکنم خیلییی واو نیست

وی خوش بحالت😍مبارکه 

ممنونم عزیز دلم.اگه طالبشی انشالله روزی خودت. هنوز خیلی مونده تا بیمارستان من فقط علائم زودرس دارم دکترم گفت اماده باشه لوازمش

سرهمی نخر چون ناف بچه تازه است همون یه دست صفر بگیر با ی پتو کوچولو ژله ای و کیسه خوابش چیز خاصی ن ...

برای پسرم سرهمی بردم دوتا. یادمه برای پوشک عوض کردن راحت نبودم. شلوار راحتتره