با حیوانات مشکل نداشته باشه، برا تفریح خودش حیوون خونگی نیاره، اگه داره آداب نگهداریشو بلد باشه
این واسم مهمه
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
خب چون ازنظر من نماز خون نبودن و سگ داشتن و بچه ی طلاق بودن عیب نیست دوستی یاهمچین ادمیم بد نیست
ذات رفیق ک نه هرادمی مهم ذاتشه
ازنظر یه نفر نمازنخوندن و سگ داشتن خوبه ازنظریک نفر اشتباهه و این یه مسئله شخصیه بنظر من و ب شخصه میگم ب من ربطی نداره این موضوعات ک بخام معیار قرارشون بدم
تاپیک قانون جذب شکرگذاری کتابخوانی تگم کنید من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍 I love god ❤❤❤ I love me
من ادمی که مداممیگه وای عیبه زشته رو نمیتونم تحمل کنم.ادمی که نشه باهاش تو خیابون بلند بلند خندید لب جدول بستنی خورد با تیپ مسخره بیرون رفت یا حرف دلتو بگی بگه وای این کارا عاقبت نداره نکنیا وای اینو نپوشیا وای اینطوری اومدی بیروننن؟؟؟ نمیتونم همچین ادمی رو تحمل کنم یکی میخوابونم دهنش بلاکش میکنم.
دقیقا به نظر منم دوستی خوبه که پایه باشه ولی متاسفانه مامانا متوجه نمیشم
من یه دختر خاله دارم که به شدت رابطه دوستیمون برام با ارزشه.چون هیییچ وقت قضاوتم نکرد هیچ وقت.همیشه نظر خودشو داد در نهایت گفت اون تصمیمی مهمه که تو راحتی.و این که انقدر با هم راحتیم از کار هم ناراحت میشیم راحت بهم میگیم دعوا پیش نمیاد.مدل رفتاریمون شبیه هم نیست و این قشنگ ترین دوستی ایه که بین یه درونگرا و برون گرا میتونه باشه.