2777
2789
عنوان

دوست خوب

111 بازدید | 21 پست

به نظر شما دوست خوب چه ویژگی هایی می تونه داشته باشه 

منظورم اینجوری نیست که رازدار باشه و...

منظورم اینه که مثلاً یه گزینش می تونن این باشه که نماز می خونه؟

یا بچه طلاق نیست و سگ و.... نداره؟

این ۳ مورد که گفتی برا من مهم نیست

با حیوانات مشکل نداشته باشه، برا تفریح خودش حیوون خونگی نیاره، اگه داره آداب نگهداریشو بلد باشه

این واسم مهمه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

خب چون ازنظر من نماز خون نبودن و سگ داشتن و بچه ی طلاق بودن عیب نیست دوستی یاهمچین ادمیم بد نیست 

ذات رفیق ک نه هرادمی مهم ذاتشه

ازنظر یه نفر نمازنخوندن و سگ داشتن خوبه ازنظریک نفر اشتباهه و این یه مسئله شخصیه بنظر من و ب شخصه میگم ب من ربطی نداره این موضوعات ک بخام معیار قرارشون بدم

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چون ازنظر من نماز خون نبودن و سگ داشتن و بچه ی طلاق بودن عیب نیست دوستی یاهمچین ادمیم بد نیست&nbs ...

مرسی عزیزم 

کاش همه طرز فکر شما رو داشتن 

مامان من میگه با کسی که خانواده داره باید دوست باشی 

کسی که گربه یا سگ داره به درد دوستی نمی خوره 

چون یه کمبودی داره 

خیلی از این حرفا حرصمممم می گیره

من ادمی که مدام‌میگه وای عیبه زشته رو نمیتونم تحمل کنم.ادمی که نشه باهاش تو خیابون بلند بلند خندید لب جدول بستنی خورد با تیپ مسخره بیرون رفت یا حرف دلتو بگی بگه وای این کارا عاقبت نداره نکنیا وای اینو نپوشیا وای اینطوری اومدی بیروننن؟؟؟ نمیتونم همچین ادمی رو تحمل کنم یکی میخوابونم دهنش بلاکش میکنم.

من ادمی که مدام‌میگه وای عیبه زشته رو نمیتونم تحمل کنم.ادمی که نشه باهاش تو خیابون بلند بلند خندید ل ...

دقیقا به نظر منم دوستی خوبه که پایه باشه 

ولی متاسفانه مامانا متوجه نمیشن

مرسی عزیزم  کاش همه طرز فکر شما رو داشتن  مامان من میگه با کسی که خانواده داره باید دوست ...

گل من نسل ماقراره طرزفکرای اشتباه رو خاک کنه

توقرن پونزدهیم و باید بروز زندگی کنیم باتفکرات درست ...خانواده ی منم متاسفانه همچین طرزفکرایی دارن شماسعی کن خانوادت زیاد درجریان مسائل خانوادگی دوستات نباشن و جوری برای خانواده جلوه بده دوستتو ک مطابق میل اوناباشه

ولی باطرز فکر خودت زندگی کن ک دنیا ب این طرزفکر نیاز داره

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
 می دونید نمی خواهم که طرز فکرم مثل مامانم بشه 

چقد شبیه منی 

منم کارام وطرز فکرم باکل خانواده فرق داره

دهه هشتادی؟

دقیقا به نظر منم دوستی خوبه که پایه باشه  ولی متاسفانه مامانا متوجه نمیشم

من یه دختر خاله دارم که به شدت رابطه دوستیمون برام با ارزشه.چون هیییچ وقت قضاوتم نکرد هیچ وقت.همیشه نظر خودشو داد در نهایت گفت اون تصمیمی مهمه که تو راحتی.و این که انقدر با هم راحتیم از کار هم ناراحت میشیم راحت بهم میگیم دعوا پیش نمیاد.مدل رفتاریمون شبیه هم نیست و این قشنگ ترین دوستی ایه که بین یه درون‌گرا و برون گرا میتونه باشه.

گل من نسل ماقراره طرزفکرای اشتباه رو خاک کنه توقرن پونزدهیم و باید بروز زندگی کنیم باتفکرات درست .. ...

بله عزیزم درسته 

مامان من یه جوری رفتار می کنه انگار همه می تونن ایده آل باشن 

یا میگه با کسی که مثلاً حرفهای بد میزنه نباید دوست باشی 

با کسی که انرژی مثبت داره باید دوست باشی 

اما به نظر من اینجوری دوستی خیلی خشکککک میشه

گل من نسل ماقراره طرزفکرای اشتباه رو خاک کنه توقرن پونزدهیم و باید بروز زندگی کنیم باتفکرات درست .. ...

اخه وقتی من از یکی خوشم میاد 

دیگه به خودم مربوطه 

حتما از نظر خودم دوست خیلی خوبیه دیگههه 

تقصیر خودمه که همه چیزو به مامانم میگم 

دیگه چیزی نمی گم

بله عزیزم درسته  مامان من یه جوری رفتار می کنه انگار همه می تونن ایده آل باشن  یا میگه ب ...

ممکنه یسریا بگن بداموزی داره یامامانت درست میگ 

ولی بنظرمن ب مامانت اطمینان بده ک باهمچین ادمیی و هرطور ازنظر خودت درسته زندگی کن

زندگی باتجربع کسب کردن قشنگه ن اینک خانواده دستتو بگیرن بگن چشم و گوشتو ببند مغزتم خفه کن فقط مادرست میگیم همین راه درسته همینو برو