2777
2789
عنوان

دوست خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
اخه وقتی من از یکی خوشم میاد  دیگه به خودم مربوطه  حتما از نظر خودم دوست خیلی خوبیه دیگه ...

دقیقااا اصن گیریم اون ادم اشتباه 

بشخصع تجربه ی شکستامو ب زندگی بدون شکست ترجیح میدم 

ارع نه تنها از دوستات بلکه ازهرکاری ک میکنی تابه نقطه ی امنش نرسیدی ب کسی جز خدات نگو

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
مرسییی عزیزم  خیلی آرومم کردی

فدات قشنگم ب امید روزی ک ادما از کلمه ی ب من چ بجای غیبت و قضاوت استفاده کنن

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله۸۳

من ویسریا ک طرز تفکرشون مثل خودمه و باهم درارتباطیم بااینک اونا هشتادی نیستن ب دهه هشتادیا میگیم نسل تغییر دهنده 

کارتو اشتباه نیست تغییردادن طرزتفکریک جامعه هم اسون نیست ولی سختیشو بجون میخریم ک دراینده خودمون و بچه هامون درست زندگی کنیم

من ویسریا ک طرز تفکرشون مثل خودمه و باهم درارتباطیم بااینک اونا هشتادی نیستن ب دهه هشتادیا میگیم نسل ...

واقعا ممنونم ازت عزیزم 

دیشب به خاطر طرز فکرهای مامانم گریم گرفته بود 

کل شیو خوب نتونستم بخوابم 

احساس کردم چقدر بدبختم که حتی یه دوستم نمی تونم داشته باشم 

حالا به نظر من یه بچه ای هم که حتی ده سالشم باشه حق انتخاب داره 

بچه های امروزی خیلی بهتر از بزرگترا می تونن خوبو از بد تشخیص بدن 

مرسبییی خیلی آروم شدم واقعا ممنونم

واقعا ممنونم ازت عزیزم  دیشب به خاطر طرز فکرهای مامانم گریم گرفته بود  کل شیو خوب نتونست ...

اره عزیزم کار وراه تو اشتباه نیست طرزفکرا اشتباهه

فدات گلممممم 

ببین من یه شب دلم خیلی گرفته بود و هیچکسو نداشتم باهاش حرف بزنم شبانه خاستم بایکی ازدوستام وقتی همه خابن برم بیرون ک حالم خوب شه ک موقعیت جورنشد 

انقددددد گریه کردم گریع کردم ک چشم برام نمونده بود تاخود صبح گریه کردم 

بعد یهو ب خودم گفتم خب بسه چ نتیجه ای میتونم ازاین اتفاق بگیرم؟بعد ب خودم گفتم لابد خدانخاسته باکسی جزخودش اروم شم 

و این شد درسی ک من ازاون شب واتفاقاتش گرفتم الان وقتی ناراحتم نمیرم سراغ کسی میگم میخام باخدا اروم شم 

میخام بگم واس هراتفاقی حرفی ک اذیتت کرد گریه کن ولی یهو پاشو خودتو جمع کن درستو بگیر و موضوعو فیصله بده