2777
2789

چیکار کنم اصلا اشنا نیستم باهاش

بابام سکته کرده بود منم یدفعه غش کردم بعد دو سه روز حالم بد بود آزمایش دادم دیابت گرفتم کسی هست دیابت داشته باشه😭😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواد داریم

خودمم همش ملاحظه میکنم 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
نوشابه سمه نخور 

من قبلا هم نمیخوردم اصلا دکتر گفت از استرسه

الان انسولین میزنم شوهرم بدبخت انقد ناراحته🥺🥺

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
قند ناشتات چنده؟

صبح گرفتم ۱۶۸ بود

ولی آزمایشو گرفتم ۵۷۶🥺🥺

من قبلا هم نمیخوردم اصلا دکتر گفت از استرسه الان انسولین میزنم شوهرم بدبخت انقد ناراحته🥺🥺

منم تو زمان اقدام که خیلی استرس داشتم دیابت گرفتم البته سابقه خانوادگی هم داریم 

قند ناشتات چنده؟؟؟؟چن سالته؟رژیم بگیر زود خوب میشی فک کنم قندت عصبیه

صب۱۶۸

۲۸سالمه

نترس

سه ماه طول میکشه قندت رو کنترل خوب کنی

تهران هستی؟

کلاسهای گابریک روب رو

یه دستگاه بخر

هر روز پنج بار چک کن

میزان قند رو بنویس توی دفترچه

پنهان نکن از کسی

خجالت نداره

حواست به افت باشه

ابدا گیر طب سنتی نیفت دیابت درمان نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی