دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بعله ک میرسی فقط اگ غیر خدا ب چیزی و کسی امید نداشته باشی خیلی دلم میخاد زودترخبر نامزدیتو بشنوم خاه ...
ما کی میریم خونه ی خودمون...یعنی اینایی اجاره نشینن تو خونمون کی میرن؟ عزیزم
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
[QUOTE=236907204]بگو تا بگم[/QUOTE دانشگاه کجا قبول میشم؟
همونجایی قبول میشی ک براش تلاش میکنی انرژی میفرستی چون نمیشه ک دست رو دست بزاری بگی خدایا فقط صنعتی شریف اراده میخاد خواهر من پشتکاری میخاد تلاش میخاد امید ب خدا داشته باش همونی ک هی تو ذهنت وول میخوره دانشگاه آیندته
ما کی میریم خونه ی خودمون...یعنی اینایی اجاره نشینن تو خونمون کی میرن؟ عزیزم
عشقم نه من و نه هیچکس دیگ غیر خدا خبر نداره اگ دلت میخاد ی اتفاق باب میلت بیوفته خو شرایط فعلیو تغییر بده با باورت ینی باور کن ک تا یه هفته دیگ میرن تکرار کن ک یه شادمانیه خارق العاده از راه اعجاب انگیز ب سویت اومده و...
عشقم نه من و نه هیچکس دیگ غیر خدا خبر نداره اگ دلت میخاد ی اتفاق باب میلت بیوفته خو شرایط فعلیو تغیی ...
ممنونم عزیزم...آره اینو باور دارم....خیلی تجربه کردم ...الانم هرلحظه خودمون تو خونمون تصور میکنم وازخدا هم هی میخوام با مصلحت خودش زود شرایطشو فراهم کنه بریم خونمون ...دیگه کم آوردم تو غربت