2777
2789
عنوان

حس ششم یا. موکل دار دهست اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 51 پست
الهی فدات بشم خواهر قشنگم بهترینها رو آرزو دارم تو لایق بهترینایی تارایی💋

زنده باشی عزیزم....لطف داری...خوشبخت وعاقبت بخیر بشید انشاءالله قربونت😘😘😘❤❤💚💚💚😍😍

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
کی ازدواج میکنم

مگ منخدام استغفرالله فقط خدا اینجور چیزارو مطلعه نه کسی دیگ نه حتی موکلدارا... دوس داری ازدواج کنی تنها کارش تغیر باورهاته باور کن ک تو همین هفته یه خاستگار توپ پاشنه درتونو از جا میکنه ایشالا خبر نامزدیتو همین روزا بیای بگی💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیگرتو😢

❤🎉💚عزیزی

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
میشه بگی با اونی که تو رابطم کی  میرسم یا  ینی ازدواج میکنیم؟ یا ن

یکم دقت کن جوابت دست خودته،ب نظر تو رابطه ها کی ب ازدواج ختم میشه؟ 

وقتی ک دوطرف راضی باشن خب اینجا مشخصه ک تو راضی هستی

؟ حالا میمونه حس طرف مقابلت ب تو ک هیچ کس غیر خدا و خودش این حسو نمیفهمه البته خودت تا حدودی میتونی حسشو بدخودت محک بزنی مثلا چقد برات ارزش قائله چقد دوریتو تحمل میکنه چقد وقتی دورین پیامک میده یا تماس میگیره باهات اینا همه جوابش دست خودته.... انرژی مثبت بفرس خدا حلش میکنه اگ ب صلاحت باشه غمت نباشه رفیق تاخدا هست 💋