2777
2789
عنوان

درد و دل کنیم ....

60 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم پیره از شوهرش جدا زندگی میکنه .منو خواهرم جاری هستیم خواهرم از زندگیش راضی نیست میگه تمام فکر و ذکرش شده مادر و خواهرش .چون خواهرشوهرمون هم مطلقه و تنها زندگی میکنه ...میگه ی مسافرت هم میریم مامانه زنگ میزنه ب پسرش میگه دلم برات تنگ شده میکه خسته شدپ از دست این مادرو دختر ...کاش نبودند ...منم درکش میکنم ...نظرشما چیه ؟؟؟ چون واقعا از حرفای خواهرم ناراحت میشم دلم میسوزه

الان سیل دوستان وای خب مادر و خواهرشه روانه میشن به این سمت ولی کاش خانواده ها یاد میگرفتن بعد ازدواج فرزنداشون دیگه اونا خودشون زندگی دارن و مث دوران مجردی نمیتونن سرویس بدن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا شون تنهان ..نتونستن شوهراشون رو نگه دارند 

خب مقصرخودشونن و واقعا درک میکنم خواهرتونو ان شاالله صدمه ای به زندگیش وارد نشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بقیه هم بیان نظر بدند لطفا🤔

عنوانت جذب کننده نبوده بازدیدکننده هاتو ببین چقدر کمه

چی باید میگفتم

مثلا.

مادرشوهر عفریتم و درسراش😭

بیاین بگیم مادرشوهرم چیکار کرده😡

اینطوریا