2777
2789
عنوان

رفتارای بچه نوزده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که یه وقتا کار تکراری میکنه و با انگشت اشاره نمیکنه نگرانم کرده هر چی بخواد دست منو میکشه سمتش ی ...

بچه ۱۹ ماهه هستا تازه یاد میگیره چجوربازی کنی چیزا جدید تجربه میکنه میخاد ارتباط برقرارکنه ب هرطریقی میخایی پس چ شکلی باشه

عزیزم دختر منم ۱۹ ماهشه، منم مثل شما خیلی نگران اتیسم میشم، ولی بچه های اتیسم نشانه های واضحی دارن این علائم اصلیش نیست، مثلا دختر من کلید برق رو خاموش روشن می کرد یه مدت، ولی با هر بار خاموش کردن به همه شب بخیر میگه، بی وقفه و بدون توجه به محیط این کارو انجام نمیده

عزیزم دختر منم ۱۹ ماهشه، منم مثل شما خیلی نگران اتیسم میشم، ولی بچه های اتیسم نشانه های واضحی دارن ا ...

لعنت به گوگل واقعا هر چی میشه ربطش میده به اتیسم 

خدایا شکرت 😍
اینکه عالیه  پسر من ۲۱ ماهگی اینو یاد گرفت که چیزی میخواد  مارو ببره پیش اون وسیله&nbs ...

خدا حفظش کنه چند وقتشه الان؟؟

والا من بعضی بچه رو میبینم خیلی انگار زبلن همش مقایسه میکنم و نگرانم .... 

خدایا شکرت 😍
خدا حفظش کنه چند وقتشه الان؟؟ والا من بعضی بچه رو میبینم خیلی انگار زبلن همش مقایسه میکنم و نگرانم ...

۲۲ ماه و ۱۰ روز 

نه مقایسه نکن .

من خودم دخترم با پسرم خیلی متفاوت بود

اینا که خواهر برادر از یک ژنتیک هستن فرق دارن  چه برسه به بچه های مردم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
یا اینکه چیزی میخواد منو به سمت اون چیز میبره یا دستمو به طرف اون شی میبره ولی با انگشت خودش اشاره ن ...

سلام. ببینید بچه هایی که ازسن پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند.حالاچه مستقیم چه غیرمستقیم سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست  . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد  تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
عزیزم هستی؟ انلاینی؟ منم دارم از استرس اوتیسم نابود میشم 

سلام. ببینید بچه هایی که ازین پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند. سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست  . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد  تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
پسر منم اینجوریه نترس ..حرف میزنه؟

سلام. ببینید بچه هایی که ازسن پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند. سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست  . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد  تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله

پسر منم نوزده ماهس ،بعضی اوقات همین طوری پله هارو بالا پایین میکنه ،اگه سرسره بلند باشه یکم،ولی اون ...

تی وی گوشی اهنگ کتاب نزارید

2790
2778
2791
2779
2792