ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم دختر منم ۱۹ ماهشه، منم مثل شما خیلی نگران اتیسم میشم، ولی بچه های اتیسم نشانه های واضحی دارن این علائم اصلیش نیست، مثلا دختر من کلید برق رو خاموش روشن می کرد یه مدت، ولی با هر بار خاموش کردن به همه شب بخیر میگه، بی وقفه و بدون توجه به محیط این کارو انجام نمیده
یا اینکه چیزی میخواد منو به سمت اون چیز میبره یا دستمو به طرف اون شی میبره ولی با انگشت خودش اشاره ن ...
سلام. ببینید بچه هایی که ازسن پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند.حالاچه مستقیم چه غیرمستقیم سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
عزیزم هستی؟ انلاینی؟ منم دارم از استرس اوتیسم نابود میشم
سلام. ببینید بچه هایی که ازین پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند. سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
سلام. ببینید بچه هایی که ازسن پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند. سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله
پسر منم نوزده ماهس ،بعضی اوقات همین طوری پله هارو بالا پایین میکنه ،اگه سرسره بلند باشه یکم،ولی اون ...
تی وی گوشی اهنگ کتاب نزارید