2789
عنوان

سوتی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست
نمیدونم والا .طرف با دوستش خنده ریزی کرد و بعد من متوجه معنا و مفهوم کلمات گهر بارم شدم ولی دیگه دیر ...

عزیزم خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عاره والا چه با اعتماد ب نفس ام گفتم 85 ام ولی دو تا جوش بیشتر ندارد 😐😐😐😐

همکارت چی گفت خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم والا .طرف با دوستش خنده ریزی کرد و بعد من متوجه معنا و مفهوم کلمات گهر بارم شدم ولی دیگه دیر ...

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم دیدنی بود

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم د ...

خب خدا رو شکر یکی مثل من پیدا شد :)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب خدا رو شکر یکی مثل من پیدا شد :)))))))))))

من از این سوتیا زیاد میدم

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم د ...

😅

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز