2777
2789
عنوان

سوتی😅😅

270 بازدید | 22 پست

گاهی چرااینقدر خنگ میشم😅رفته بودیم بازار بعد ترازو دیدم گفتم وزن کنم خودمو .بعد تموم شد همسری داشت پولشو حساب میکرد یه خانمه اومد ازش پرسید وزنی چند.منم سریع گفتم  ۷۷ کیلو😅😅😅😅فکر کردم میگه وزنت چنده.شوهرم گفت وزن تو به چه کار اون خانم میاد اخه😄😄🤣🤣🤣

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممممم 😂😂😂😂😂 خانومه چی گفت 

واقعا چرا فکر کردی وزن شمارو میپرسه 😆😅

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
اشکال نداره بدتر از این نیس ب راننده اسنپ بگی مراقب خودت باش 

🤣🤣وای خدای من

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
رفته بودم میوه فروشی اصلا حواسم نبود گفتم آقا خیارتون چند ؟:)))))))))))))

چکار به خیار مردم داری خواهر🤣🤣

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

اشکال نداره بدتر از این نیس ب راننده اسنپ بگی مراقب خودت باش 

😂😂

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

رفته بودم میوه فروشی اصلا حواسم نبود گفتم آقا خیارتون چند ؟:)))))))))))))

شماها که بدترین😅😅

چکار به خیار مردم داری خواهر🤣🤣

نمیدونم والا .طرف با دوستش خنده ریزی کرد و بعد من متوجه معنا و مفهوم کلمات گهر بارم شدم ولی دیگه دیر شده بود خواهر :)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عزیزمممممم 😂😂😂😂😂 خانومه چی گفت  واقعا چرا فکر کردی وزن شمارو میپرسه 😆😅

نشنید خداروشکر چون من تن صدام کلا ارومه😅😅

دیروز داشتم سایز شلوارها رو میگفتم ب ریسم گفتم من 85 ام منظورم قد شلوار بود 😑😑😑😑

خدایا صدرحمت به من شماها همتون مثبت ۱۸ هستین که😂😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز