2789
عنوان

سوتی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست
نمیدونم والا .طرف با دوستش خنده ریزی کرد و بعد من متوجه معنا و مفهوم کلمات گهر بارم شدم ولی دیگه دیر ...

عزیزم خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عاره والا چه با اعتماد ب نفس ام گفتم 85 ام ولی دو تا جوش بیشتر ندارد 😐😐😐😐

همکارت چی گفت خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا .طرف با دوستش خنده ریزی کرد و بعد من متوجه معنا و مفهوم کلمات گهر بارم شدم ولی دیگه دیر ...

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم دیدنی بود

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم د ...

خب خدا رو شکر یکی مثل من پیدا شد :)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب خدا رو شکر یکی مثل من پیدا شد :)))))))))))

من از این سوتیا زیاد میدم

اعصاب چیه؟ چیزی که هیچ کس ندارن اما توقع دارن تو داشته باشی. حالا توقع چیه؟ توقع چیزیه که همه دارن اما انتظار دارن تو نداشته باشی😉

منم رفتم خیار بخرم از بازار هفتگی بلند داد زدم آقا خیار قلمیتون چند فقط خنده فروشنده و قیافه دوستم د ...

😅