2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

593 بازدید | 40 پست

سلام خانوما یه هفته مونده مونده به موعدم بی بی چک زدم هاله انداخت البته بگم بعد از ۱۰ دقیقه نبود بعد از نیم ساعت یا یه ساعت داشتم مینداختمش دور دیدم هاله داره یعنی مثبته یا کاذبه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه مثبت باشه ممکنه منفی ، فقط بعد از موعد دقیقه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اخه مگه چقدر عجولید ک ۱هفته قبلش میزنید چراصبرندارید بزارید حداقل روز موعد بزنید؟؟؟؟

همی عجول بازیاتون باعث استرس و دیر باردارشدنتون میشه بخدامن تجربش کردم ۳سال نشد وقنی ک بهش فک نکردم سپردم ب بالاسری اون وقت شد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اخه مگه چقدر عجولید ک ۱هفته قبلش میزنید چراصبرندارید بزارید حداقل روز موعد بزنید؟؟؟؟ همی عجول بازیا ...

اره خیلی عجولم دست خودم نیست.هرکار میکنم بی خیال باشم نمیشه اصلا.با اینکه نا امیدما ولی همش تست میزنم قبلیو تازه چند روز بعد از اقدام زدم 🫣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز