2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست

عزیزم نمی‌دونم چرا حسم میگه مثبته آخه من حتی موقع جلوگیری ام انگار همش شک داشتم بی بی چک زیاد استفاده کردم خط رد ادرار طوسی میشه بعد یکساعت که آدم فکر می‌کنه مثبته اما پریود میشیم 

اما این انگار مثبته آخه صورتیه و اینکه شاید زیر ۱۰ دقیقه بوده اما کمرنگ بوده دیده نشده الان یکم خشک شده توجه جلب کرده حتما حتما پس فردا با ادرار صبح چک کن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نمی‌دونم چرا حسم میگه مثبته آخه من حتی موقع جلوگیری ام انگار همش شک داشتم بی بی چک زیاد استفاد ...

خودمم حس میکنم مثبته چون بارداری قبلیم که سقط شد همین تپش قلب و نبض شکمم که جریان خون توش زیاد شده بود رو داشتم و بزاق دهنمم زیادتر شده بود از همین علایم حس میکنم درسته.تا الان هروقت بعد از موعدمم زدم مثبت کاذب نداشتم،نمیدونم دعا کن مثل قبلی سقط نشه عزیزم 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️

خودمم حس میکنم مثبته چون بارداری قبلیم که سقط شد همین تپش قلب و نبض شکمم که جریان خون توش زیاد شده ب ...

عزیزم هرچی به صلاح زندگیتونه اتفاق بیوفته به امید الهی ۸ ماه دیگه سالم سلامت بغلته 

منم ماه دوم اقدام برای بچه دومم خیلی علائمم مثل بارداری دخترمه ۲۹  اردیبهشت وقت پریودمه شاید منم ۲ یا ۳ روز دیگه بی بی چک بزنم سره دخترمم ۲ روز مونده موعد مثبت شد 

الهی هرکی میخواد خدا بهش بده اونم سالم و صالح

عزیزم دومین بچته پس،دختر گلت چند سالشه؟

۴ سال ۵ ماه 

من نمی‌خواستم اینقدر فاصلشون زیاد بشه اما همسرم رضایت نمی‌داد با هزار زور راه روش راضی شد ماه پیش دست پا شکسته اقدام داشتیم اما این ماه مرتب یک شب در میون تا شب ۲۰ سیکل اقدام داشتیم ببینیم خدا چی میخواد برامون 

۴ سال ۵ ماه  من نمی‌خواستم اینقدر فاصلشون زیاد بشه اما همسرم رضایت نمی‌داد با هزار زور راه روش ...

ایشالا که همین ماه باردار باشی،عیب نداره الانم ۴-۵ سال فاصله خیلی خوبه منم همیشه دوست داشتم اگه خدا قسمت کرد و باردار شدم فاصلشون اخرش تا ۵ سال باشه.حتما پشت سرهم اقدام کن اگه نشد این ماه هم 

ایشالا که همین ماه باردار باشی،عیب نداره الانم ۴-۵ سال فاصله خیلی خوبه منم همیشه دوست داشتم اگه  ...

اره فعلا اقدام تا آزمایش مثبت