سلام تنبلی تخمدان دارم این ماه از روز سوم تا پنجم پریود روزی دوتا لتروزول خوردم ۸روز از موعدم میگذره و پریود نشدم گاهی زیر دلم تیر میکشه و پایین کمرم سمت راست درد دارم و گاهیم درد پریود میاد سراغم اهل ترشیجات نبودم ولی الان خیلی دلم میخاد...
تاحالا بیبی چکام منفی بود امروز صبح زدم یه خط بود رفتم خوابیدم دوساعت بعد بیدار شدم این شکلی شده مثبته یا منفی؟انگار هاله داره؟
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بچه ها کسی مثل من بوده بعد سه روز آزمایش منفی اما دوباره بعدش مثبت شه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
آز دادم بهم گفتن یه هفته دیگه جواب میاد شلوغ بود جواب هم درست نمیدادن که چرا انقد دیر بیبی الان ناشت ...
اوه من آزمایش دادم ۳ ساعته جواب دادن خیلی خلوت بود
نکنه آزمایشگاه من بدرد نمیخوره البته بچه اولمم اونجا آزمایش دادم
من بچه اولم علائمی قبل پری همیشه درد سینه داشتم اون دفعه سوزن سوزن میسوخت کمر درد هم گرفتم
ایندفعه هم همش سینم میسوزه واسه همین شکم گرفته باز باردار باشم با جواب منفی
من ۵سال منتظر بچه بودم تو اون ۵سال همه مارکی خریدم همش منفی میشد یا مثبت کاذب میشد یا پخش میشد ...
عزیزم بستگی به میزان هورمون هم در بدن داره بعضیا دیرتر هورمون تو بدنشون تولید میشه بخاطر لقاح دیرتر