2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

500 بازدید | 38 پست

سلام تنبلی تخمدان دارم این ماه از روز سوم تا پنجم پریود روزی دوتا لتروزول خوردم  ۸روز از موعدم میگذره  و پریود نشدم گاهی زیر دلم تیر میکشه و پایین کمرم سمت راست درد دارم و گاهیم درد پریود میاد سراغم اهل ترشیجات نبودم ولی الان خیلی دلم میخاد...

تاحالا بیبی چکام منفی بود امروز صبح زدم یه خط بود رفتم خوابیدم دوساعت بعد بیدار شدم این شکلی شده مثبته یا منفی؟انگار هاله داره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هاله کمرنگ افتاده 

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

آزمایش بده حتما منم ۱۶ موعدم بود نشدم دو روز پیش دادم ۲/۲بود الانم خیلی کمردرد دارم ولی نشدم بیبی  هم منفی خسته شدم چرا نمیاد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

میگم یکی دیگه استفاده کن که مطمئن بشی انشاالله که بارداری

ممنون عزیزم فعلا ندارم میزارم چند روز دیگه دوباره میزنم چون این بعد از دوساعت بوده هاله هم هست 

اگه باردارشدم پررنگ بشه که  دیگه سردرگم نشم