2777
2789

✍️ کارکردن‌برای‌امام‌زمان(عج)

🔹 فرض‌کنیدیه‌آدم‌فقیرکنار یه‌آدم‌ثروتمندخونه داره.درواقع دوتاهمسایه‌اندکه‌یکی‌پولداره‌یکی بی پول.اونی‌که‌بی‌پوله‌

هرروز که‌میره برای‌خونشون نون‌بخره‌برای‌همسایه‌پولدارشم‌میخره. بنظرتون بعداز یه‌مدت‌چی‌میشه؟ همسایه‌ثروتمنده به‌فکر میفته‌که‌خب‌دیگه،حالانوبت‌منه‌که‌لطف‌اینوجبران کنم‌وچقدرهم‌که‌دستش‌بازه‌برای‌جبران کردن...

#شماهارونمیدونم‌امامن‌خودم‌امتحان‌کردم،با همین‌کارهای‌کوچکم وهدیه‌کردن‌برا آقاصاحب الزمان...♥️

#ازهمین‌صلوات‌فرستادن‌ها... از همین‌مطالب کوچک‌نوشتن ها... صدقه‌دادن‌ها... جالبه که‌گره های زندگیم‌خیلی‌راحت‌وبی‌دردسر‌بازمیشن... حضورآقارواحساس‌میکنم دربرطرف‌شدن مشکلاتم... امتحان کنید،ضرر‌نمیکنید👌

#استاد_رائفی_پور🌿

#تنها_امید

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن والانس من الاولین و الاخرین ❤❤❤💚💚💚

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🌺سلام بر تو ای پیمان الهی که خدا آن راستاده ومحکمش کرده🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

تاپیک اینجوری زیاد میبینم ولی قدرت جذبتون کمه بنظرم....

مثلا اکثرا کسایی میان پست میزارن ک خودشون اهلشن ولی نیازه قدرت جذب برا سایرین بره بالا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اللّهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری سلام الله علیها

طالبِ خونِ خدا، مَتى تَرانا وَ نَراکَ

یابنَ مِصباح الهُدی، مَتى تَرانا وَ نَراکَ

چه شود با تو کنم گریه سرِ قبرِ حسین

در مزار شهدا، مَتى تَرانا وَ نَراکَ

اینکه مردم نشناسند تو را 

غربت نیستـــــ ...

غربتـــــ آن است که |یاران| 

ببرندتـــــ از یاد ...

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  🪴

🕌🚩

امضام🌺🌺

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

تلنگرانہ#  💥

اگه‌ڪسۍتو‌ڪُما‌باشه؛ ‌

خانوادش‌همه‌منتظࢪن‌ڪه‌بࢪگࢪده..↻

خیلیامون‌تو‌ڪماۍگناه‌ࢪفتیم؛

اَهل‌بِیت‌منتظࢪمونَند...💔

وقتش‌نشده‌ڪه‌بࢪگࢪدیم⁉️🚶🏿‍♂

🕌🚩

خواهد آمد ای دل دیوانه‌ام

او که نامش با لبانم آشناست

من گل نرگس برایش چیده ام

باورم کن خواهد آمد، باوفاست

امشب از فرط جنون در سینه دل

یکنفس تا صبح هو هو میکند

آخر این دل، این دل بی طاقتم

دست احساس مرا رو میکند

نذر کردم لحظه‌ی تنگ غروب

نذر، یک شب اشک نیلی ریختن

بر سر هر کوچه‌ی شهر خیال

شب چراغی از نگاه آویختن

باز می‌سایم نگاهم را به راه

خیره بر دروازه‌های نیمه باز

گام‌ها فرسوده‌ام در کوچه‌ها

کوچه‌های خاکی دور و دراز

بی‌قرارم، ناشکیبم، مست مست

امشب از یاد تو لبریزم بیا

آه می‌خواهم که قبل از مرگ خویش

دست بر دامانت آویزم بیا

خواهد آمد ای دل دیوانه‌ام

او که نامش با لبانم آشناست

من گل نرگس برایش چیده‌ام

باورم کن خواهد آمد، باوفاست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز