2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسته

796 بازدید | 66 پست

با هزاران مصیبت ماشین خریدیم تصادف کردیم بخدا دارم دق میکنم چی کار کنم از غذام زدم از لباسم از خوشبم زدم شد ماشین اونم الان کلی افت قیمت کرد 

آروم و قرار ندارم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه ماشین و... همینه منم ب همسرم هی میگفتم برای سرمایه بیا ماشین مدلبالاتر بگیریم گفت دوستم خودشو چلوند ماشین صفر گرون گرفت دوماه بعدتصادف کرد کلا قیمت ماشین افت کرد. سخته... 

ولی شکر ک تن تون سلامته میتونست بدتر بشه

فدای سرت مهم اینه که تنت سالمه 

بخدا موهام سفید شد بخدا از جونم مایه گذاشتم دارم دق میکنم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
وای نه کجاشو زدین سپر اشکال نداره

کاپوتش جلو پنجرش 

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن  کاریه ک شده .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ماشینتون چیه؟ چندتا لکه رنگ میشه؟ 

جک جی ۵ نمیدونم والاه کاپوت جلوش و جلو پنجرش رف

متاسفانه ماشین و... همینه منم ب همسرم هی میگفتم برای سرمایه بیا ماشین مدلبالاتر بگیریم گفت دوستم خود ...

قلبم داره وایمیسته به کی بگم دردمووووو

ای کاش بمیرم 

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن  کاریه ک شده .

اصلا اروم نمیشم تو خیابون فقط گریه کردم میگم خدایا شکرت ولی گناه دارم اینقدر چشام گریونه میزاشتی یه ماه میشد اخه