kosariiiiii مدیر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 946 عنوان نماز :_/// | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 32 پست نماز ربطی به تلاش برای موفقیت داره؟؟تاثیر نماز رو تو زندگیتون چقدر دیدین؟؟؟واقعا تاثیر داره ایا؟؟؟اگه نخوندین چیزی شده واستون؟؟؟؟؟؟؟؟ 1401/02/21 | 01:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mheliaaaa عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 4755 عزیزم چرا ربطی نداره من هروقت بی انگیزه میشم میگم درونم رو پر از نور کن کلی دعا میکنم و ثمره ی این د ... نه ميگم نميشه بگي نماز بخونم كه تو كنكور قبول شم گفتم آرامش بيشتر ميشه اما اون بستگي به تلاش داره شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
یلدا__yalda عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 825 نه ميگم نميشه بگي نماز بخونم كه تو كنكور قبول شم گفتم آرامش بيشتر ميشه اما اون بستگي به تلاش داره&nb ... درسته عزیزم ولی اگه نماز بخونیم خدا قطعا تو تلاشم کمکمون میکنه برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران
mheliaaaa عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 4755 درسته عزیزم ولی اگه نماز بخونیم خدا قطعا تو تلاشم کمکمون میکنه قطعا شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻