2777
2789
عنوان

نماز :_///

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 32 پست
تاثیر نماز اول وقت واقعا عالیه.. همه ی کارات میره رو برنامه..من وقتی نمازمو دیر میخونم اصلا حوصله ی ...

بنظرت اگه به خدا قول بدم همیشع نمازامو بخونم

کمک میکنه کنکور قبول شم امسال؟

نماز اول وقت اینقد اثار و برکات زیادی داره تو زندگی که عرفای بزرگی مثل ایت الله قاضی و بهجت بشدت روش تاکید میکردن . ایت الله بهجت گفته که اگر دیدی کارت دیر راه میفته و گره تو کارته واسه اینه که نمازت اول وقت نیست . ایت الله قاضی گفته که من ضمانت میکنم هرکسی نماز اول وقت بخونه به مقامات عالیه میرسه . من چند سالی هست که نماز خون شدم رزق معنوی خیلی زیادی برام داشته . به شرطی که با آرامش و حضور قلب خونده بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت اگه به خدا قول بدم همیشع نمازامو بخونم کمک میکنه کنکور قبول شم امسال؟

عزيزم ربطي نداره اون به تلاشت بستگي داره اما حتما كمكت ميكنه استرست كم تر شه

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

نماز برکات زیادی داره مخصوصا  اول وقتش .من خودم یک سال همه ی نماز هامو اول وقت خوندم خیلی  نتایج مادی و معنوی  داشت  برام یکیش بچه دار شدنم ، سر کار رفتن شوهرم و....

اما نماز و برای اینا نخون نماز بخون برای اینکه ثابت کنی بنده هستی و حقیر و چیزی از خودت نداری

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  

عزیزم اگه‌از ته دلت بخوای ازش ونمازو بخونی برای خودش نه برای کنکور

مطمعن باش کمکت میکنه و این کمکو حسش میکنی..باید بهش اعتماد کنی و اینم بادت باسه مثلا اگه گفتی خدایا مم نمازمو میخونم  کنکور قبول شدم بعد اینکه قبول شدی ولس کنی مطمعن باش ی روز دیگه بخاطر ی مشکل دیگه التماسشو میکنی پس هیچوقت ترکش نکن

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

یه سری کارا که خودت بابد انجام بدی رو به نظرم کمه..مثلا اینکه درس نخونی بعد نمازات اول وقت باشه خب مسلما  کنکور  قبول نمیشی چون بستگی به تلاشت برای خوندن داره..

ولی اینکه در کنار درست نمازات اول وقت باشه و بخدا توکل کنی خدا هم مطمئنم هواتو داره..

من کلا نمازام رو اول وقت نمیخوندم میذاشتم دوساعت بعد از اذان  ..کمتر از یه ماه اول وقت خوندم هم حال دلم بهتر بود هم اینکه زندگیم اومد رو روال و ازدواج کردم..‌

واقن؟ 🥲 نمیدونم خیلی دورم از خدا

خدا نمیاد معجزه کنه ..ولی قشنگ حسش کردم توی خودم که کلی بهم انرژی میده و باعث میشه انگیزه و تلاش داشته باشم

عزيزم ربطي نداره اون به تلاشت بستگي داره اما حتما كمكت ميكنه استرست كم تر شه

عزیزم چرا ربطی نداره من هروقت بی انگیزه میشم میگم درونم رو پر از نور کن کلی دعا میکنم و ثمره ی این دعا کلی انگیزه و انرژی و تلاشه