2789

چون بارداری دکترت باید بهت امپول بده سرزخود چیزی استفاده نکن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه دیگ برا من هفت بود ...قرص بخور مگه نداد ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

قبل از ساعت 11 صبح 

لباس آستین کوتاه بپوش و شلوارک 

برو جلوی افتاب فقط صورتت رو بپوشون 

هرروز ده دقیقه انجام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دکترم گفت هر روز قرص بخورم  و قارچ هم گفتند ویتامینd3داره و استفاده کنم

اها .‌زیر نظر پزشک که مشکلی نداره .

منم همیشه کمبود d دارم‌.

همیشه چک‌کنید و اگه ‌کمبود داشتین دارو‌مصرف کنین‌. 

چون کمبود ویتامین d از جذب کلسیم جلوگیری میکنه  . و بخاطر بارداری و  بعد بارداری هم که بچه شیر میخوره ‌کلا کلسیم  بدن افت میکنه .خدایی نکرده باعث پوکی استخوان و شکننده شدن دندون ها میشه 😐 مشکلی که من درگیرشم الان😔