2777
2789
عنوان

بیبی فیس بودن بده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من ۲۸ سالمه انگار ۲۰-۲۱ سالمه

خوبه.اگه مث ۱۵ ۱۶ ساله ها بودی بد بود.الان خیلیم عالیه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

خوبه 

مخصوصاً وقتی سنت بیشتر میشه 

حساب باز کردن معمولاً روی رفتار آدم هست نه ظاهرش.

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

من صورتم کیوت و بچگونه نیس ولی هرکی منو میبینه میگ 14 سالته؟ /:یا دخترعمه 12 سالم میگه اخییی ط به این کوچولویی واقن 18_19سالته؟  

‏شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفه‌ی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻‍🦯

رو اینکه سنت کمتر میزنه از اون نظر عالیه

ولی خب مثلا تو اجتماع ، من متاهل هم بودم رفتم تو یک فروشگاه لوازم خانگی

قیمت وسیله پرسیدم

اصلا جدیم نگرفتن😐

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
دوستم بهم گفت چون بیبی فیسی روت ممکنه کمتر حساب باز کنن!😕

من بیبی فیسم مشکلی هم ندارم با این قضیه اتفاقا برعکس دوست داشتنی ترن بیبی فیسا.ولی یه مشکلی داره بعضی وقتا میرم مهمونی اینا خیلی بچه مچه میاد دوروبرم کلاً دورمو بچه میگیره خودمم با بچه ها مهربونم اینم بی تاثیر نیست.االان 31سالمه ده ساله ازدواج کردم پارسال رفتم خونه ابجیم خواهرزادم داشت تو کوچه با بچه ها بازی میکرد رفتم گفتم بیا تو دوستاش بهش گفته بودن بگو خالت بیاد باهم بازی کنیم🤣🤣🤣