2777
2789
عنوان

بیبی فیس بودن بده ؟؟

498 بازدید | 29 پست

بچه ها بنظرتون بیبی فیس بودن بده ؟ من خودم دوست دارم از لحاظ کیوت بودن و جوون تر به نظر اومدن ،ولی آیا رو روابط با ادمای دیگه میتونه تاثیر بذاره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم. بعضی وقتا کساییک نمیشناسنت تو جامعه ممکنه یکم اذیت شی. ولی درکل خوبه. من خودم بیبی فیسم

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

اگه بیش از حد نباشه اصلا بد نیست خیلیم عالیه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
خیلیییییییییییییی بده دوست ندارم هرکی منو ببینه بگه چه شیرینی عزیزم اخی کوفت درد 😒

منم به هرکی میگم میگن وایییییی نه تو الکی میگی سنتو اخه چرا باید سنمو ببرم بالا 🤣

راستش همش حسنه

تنها بدیش اینه که در اون حدی که خودت توقع داری، معمولاً رو شخصیتت حساب نمی‌کنن 😕 نه اینکه کم حسابت کنن هااا ولی خوووب

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من بیش از حدم ۲۱سالمه همجا فکر میکنن ۱۳سالمه

توی فامیل و خانواده ام جدی گرفته نمیشم چون فک میکنن بچم

از لحاظ در و همسایه هم همینطور 

لز لحاظ خاستگارم همه فکر میکنن بچه مدرسه ایم

من علاوه بر چهره صدامم بچگانس

تو دانشگاهم از اکثرا بزرگتر و هم سنم ولی اصلا مشخص نیست میگم که متولد چه سالیم تعحب میکنن میگن واییی توروخدا

کلا خوب نیست هرکس سن خودش

لایکم‌ نکنید💖

منم هستم نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه😑

22 سالمه همه میگن14 سالته؟😂😐

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/