2777
2789
عنوان

معلم کلاس اول داریم اینجا

302 بازدید | 31 پست

لطفا اگه هست پیام بده

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اری 

جانم 

خودم نیستم

دختر خالم پیشمه 

معلمه 

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 
اری  جانم  خودم نیستم دختر خالم پیشمه  معلمه

میشه ازش بپرسی دانش آموزی که املاش خیلی ضعیفه رو معلم میتونه بزار دوباره کلاس اول یعنی قبولی نده بهش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
میشه ازش بپرسی دانش آموزی که املاش خیلی ضعیفه رو معلم میتونه بزار دوباره کلاس اول یعنی قبولی نده بهش

میشه 

اما بستگی به مدرسش داره

ولی لطفا اینکارو نکنید 

بچست و حس عقب موندگی بهش دست میده 

و فک میکنه خیلی از دوستاش عقبه 

و روی روحیش هم تاثیر میزاره

لطفا تعطیلات تابستون رو باهاش کار کنید 

بصورت بازی 

مثلا بهش بگید به شما دیکته بگه

شما چندتارو اشتباه بنویسید از قصد و اون باید غلط های شمارو بنویسه 

و بعد شما بهش خوراکی مورد علاقش 

یا اسباب بازی مورد علاقش رو بدید

اینجوری تشویق میشه و علاقه پیدا میکنه

با جنگ و دعوا هیچی درست نمیشه 

بدتر از درس زده میشه

(حرفای دختر خالم بود)

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 
میشه  اما بستگی به مدرسش داره ولی لطفا اینکارو نکنید  بچست و حس عقب موندگی بهش دست میده ...

من نمیکنم که میترسم معلمش بکنه . فقط استرس داره هر سری شش هفت  تا غلط داره تو دیکته بازم ازشون خیلی تشکر کن ممنون عزیزم 

من نمیکنم که میترسم معلمش بکنه . فقط استرس داره هر سری شش هفت  تا غلط داره تو دیکته بازم ازشون ...

میخوای ی معام معرفی کنم انلاین توی دوسه جلسه مشکل دیکته اش رفع کنه؟منم پسرم کلاس اوله

همتای مامانم بودم❤

میخوای ی معام معرفی کنم انلاین توی دوسه جلسه مشکل دیکته اش رفع کنه؟منم پسرم کلاس اوله

اره از خدامه

من نمیکنم که میترسم معلمش بکنه . فقط استرس داره هر سری شش هفت  تا غلط داره تو دیکته بازم ازشون ...

اصلا الان مردود نمیکنم مگر دیگه چقدر بچه افتضاح باشه مثلا حروف رو نشناسه  اصلا

همتای مامانم بودم❤

شما با معلمش صحبت کنید  بگو که تو تعطیلات تابستون براش کلاس خصوصی میگیری .

گفتم میگه من مدیون معلم میشم

اره از خدامه

باور میکنی پسر خواهرم کلاس دومه اصلا بلد نیست اسمشو بنویسه هیچی هیچی بلد نیست املاشو ببینی حروف و کلمات عجیب غریب نوشته نمیدونم چجوری گذاشتن بره دوم .مادرش اصرار داشت برگرده اول مدیر قبول نکرد گفت باهاش کار کنید راه میفته

باور میکنی پسر خواهرم کلاس دومه اصلا بلد نیست اسمشو بنویسه هیچی هیچی بلد نیست املاشو ببینی حروف و کل ...

اره نمیزارن من از همون اول سال گفتم اگر پسرم راه نیفته تجدید پایه اش میکنم تا آماده باشن که خداروشکر راه افتاد دیگه خوبه الان

همتای مامانم بودم❤