2777
2789
عنوان

شام چی میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 70 پست
اسنک هندی    

دستور بده 

خوشمزس؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
مامی دلمه گذاشته  شدیداً هم گشنمه

اااااخ ااااخ ااااخ 

بجای منم حسابی بخور ک نگم برات از عشقم ب دلمه اما شوهرم دوس نداره

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به به نوشجان اموزش شنسل رو هم بده

ممنونم گلم،برای شینسل سینه مرغ رو لایه لایه تکه میکنی بعدمزه دارش میکنی من توی پیازوزعفران ونمک وفلفل سیاه وکمی ابلیمو میذارم،چندساعت که موند بین پلاستیک فریزر میذاری بابیفتیک‌کوب یا نداشتی گوشتکوب میزنی روش تانازکتربشه مقداری بعدهم توی اردو تخم مرغ واردسوخاری میزنی ودرنهایت سرخش میکنی،بابرنج‌وسیب زمینی میشه خورد بانان هم میشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ته چین گذاشتم عزیزم

نوش جان

ته چین چی؟کو بگو ببینم مث من میپزی یا متفاوته

اااااخ ااااخ ااااخ  بجای منم حسابی بخور ک نگم برات از عشقم ب دلمه اما شوهرم دوس نداره

واسع خودت یه کوچولو بپز 

منم برعکس هوس آش دوغ و سوپ کردم 😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یه کم سیب زمینی سرخ کن یا گوشت چرخی یا مرغ ریش بزن تنکش با فلفل دلمه و پنیر پیتزا بچپون به شکم شوهرت ...

اره عالیه 

پختنی میخورین شماها ما که حاضری چیزای ساده دیشب املت بود امشبم پنیری آب دوغ خیاری چیزی

هرشب ک نمیشه ک😂😂

واسع خودت یه کوچولو بپز  منم برعکس هوس آش دوغ و سوپ کردم 😂

اره میپزم منتها گوشت چرخکردم تموم شده منتظرم جابجاشم برم خرید کنم بعد بپزم دلی از غذا در بیارم😂

شمام نوش جانت

وای چه خوشمزه میشه از اسمش انگار بد بود 😍

فدا مدا،فقط حواست باشه کشکش زیادنشه یوقت ترش میشه من دیشب زیادشد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نوش جان ته چین چی؟کو بگو ببینم مث من میپزی یا متفاوته

مرغ

تکه های مرغ رو میزارم داخل قابلمه بدون هیچ آبی همراه پیازهای خام حدود یک ساعت میمونه و به اب و روغن میفته و نیم پز هست

برنج آبکش شده ،زعفران کشمش زرشک،کف قابلمه مواد تخم مرغی یا سیب زمینی میزارم تکه های مرغ رو میچینم و برنج و زرشک و کشمش تا بالا،اون آب وروغنی که مرغ پس داده رو صاف میکنم و میریزم رو برنج

مرغ تکه های مرغ رو میزارم داخل قابلمه بدون هیچ آبی همراه پیازهای خام حدود یک ساعت میمونه و به اب و ...

نوش جان منم همین مدلی میپزم فقط کشمش نمیزنم بجاش مغز گردو ریز میکنم لابلای مواد میریزم عالی میشه