2777
2789
عنوان

شام چی میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 70 پست
امتحان میکنم متشکرم🌹

خواهش میکنم گلم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرم انقدر چوب لا چرخ زندگیمون کرد که مجبور به جدایی شدم.همسرمم پول درست نداشت که حمایتمکنه.البته اگه الانم بود محال بود کوتاه بیام.تو روش وامیسادم.خودم کار میکردم تا وضعیت زندگیم بهتر شه

ولی خام بودم.فکر میکردم مادرمه خوبیمو میخواد

الانم همسر سابقم کارش خوب شده و خونه خریده

من دارم به لطف انتخاب شوهرم توسط مامانم تو نداری و مستاجری دست و پا میزنم

مامانمم به چپش نیست و همش با دوستاش میره عیاشی

میگه تو طالعت اینه که باید بی پولی بکشی

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

ببخشید استاتر قفل کرد

منم کلی تایپ کردم حیفم اومد پاک کنم😂

اینجا فرستادم

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪
مادرم انقدر چوب لا چرخ زندگیمون کرد که مجبور به جدایی شدم.همسرمم پول درست نداشت که حمایتمکنه.البته ا ...

وای عزیزم‌چقد بد😔

گاهی سرنوشت رو خود ادم رقم‌میزنه 

حالام سعی کن از فکرش دربیای خیلی اذیت میشی گلم 

متاسفانه منم نشد ک بهم برسیم و بازم بخاطر اطرافیان 

منم مث توعه شرایطم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
وای عزیزم‌چقد بد😔 گاهی سرنوشت رو خود ادم رقم‌میزنه  حالام سعی کن از فکرش دربیای خیلی اذیت می ...

خدا کنه بتونم

۱۳ سال گذشته و همچنان من نتونستم فراموشش کنم

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره دوست عزیز🌹😘

خدا کنه بتونم ۱۳ سال گذشته و همچنان من نتونستم فراموشش کنم انشاالله بهترینها برات رقم بخوره دوست ع ...

منم۱۰سال میگزره😔اما همچنان...

الهی برای شماهم بهترینها رقم بخوره گلم

هم دردیم اما خب چ میشه کرد