2777
2789
عنوان

شام چی میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 70 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوش جان 😁😁😁

مرسی😅😅😅

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
دلم شینسل میخواداما ازدیشب حلیم بادمجون مونده بایدبخوریم اونو🥺

من تا حالا حلیم نخوردم‌.  نمیدونم طعمش چطوریه .حتماخوشمزه است 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نوشجان😂😂😂

جاتون خالی😅😅😅

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
دلم شینسل میخواداما ازدیشب حلیم بادمجون مونده بایدبخوریم اونو🥺

به به نوشجان

اموزش شنسل رو هم بده

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

من تو خونه تنهام 

میخوام یه تخم مرغ بزنم بر بدن😂

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
من تا حالا حلیم نخوردم‌.  نمیدونم طعمش چطوریه .حتماخوشمزه است

حلیم نخوردی 😐😐😐

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
من خورشت کرفس دارم میپزم تو زودپز

به به نوشجان من عاشقشم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆