2777
2789
عنوان

ترس از سقط

437 بازدید | 25 پست

سلام من هفته ۱۲ ان تی دادم مشکوگ ب سندروم داون بود من و شوهرم منتظر جواب آزمایش هستیم ک اگه مثبت بود سقط کنیم ،حال روحی خوبی ندارم و همش خواب های وحشتناک میبینم خواب میبینم چند تا بچه که نمیبینم دارن موهام رو میکشن، منو تو چاه هل میدن از بالا پشت بوم میندازن پایین 😓داغون شدم این مدت چیکار کنم آرامش بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هیچ کدوم از اعضای خانواده هم نگفتیم و نمیخوایم بگیم

وای خیلی سخته ،من خواب سقط میبینم بارها چون مشکل سقط دارم

خدا بهت صبر بده انشااله مشکلی نباشه و سالم بیاد بغلت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

عزیزم ترس نداره که ، تروخدا به نگهداری بچه ای که مریضه فکر کن خیلی سخته هم برایه خودت هم برایه اون بی گناه. این همه ادم سقط کردن طوری نیست که نگران نباش تحت نظر پزشک که باشی اتفاقی نمیفته واست ایشالا 

عزیزم ترس نداره که ، تروخدا به نگهداری بچه ای که مریضه فکر کن خیلی سخته هم برایه خودت هم برایه اون ب ...

ن اصلا اصلا ب هیچ وجه نمیخوایم نگه داریم فقط میخوایم مطمئن بشیم بعد 

انشالله جواب آزمایشت خیلی خوبه 

نگران نباش عزیزم

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز