2777
2789
عنوان

ترس از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 25 پست

ریسکت چند بود؟

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا اصلا ب هیچ وجه نمیخوایم نگه داریم فقط میخوایم مطمئن بشیم بعد 

خب خیلی خوبه که نمیخاین نگه دارین. شما از سقط ترس دارین زایمان هم به این اسونیا نیست که. نگران نباش اصلا خیلیا سقط کردن هیچیشون هم نشده برو بنطرم یه جلسه مشاوری چیزی ترستو از بین ببره

بنظر من با همه ی ادما هم در میون نذار چون امیدواری میدن که سقط نمیشه بعد ممکنه خدایی نکرده یه درصد امکانش باشه اذیت میشی خودت . انسان خیلی قوی تر از این حرفاست برایه خیلی ازخانوما پیش میاد

عزیزم نگران نباش ، یکی از فامیلای ما کارش توی بیمارستانه می‌گفت خیلی ها هستن بهشون میگن بچه ها سندرومی و مشکل دار هستن اما چون دلشون نمیاد سقط کنن بچه رو نگه میدارن و بعد از تولد دیدن که سالمه سااالمه 

عزیزم اولا 

احتمال خطای دستگاه

ثانیا 

احتمال خطای پزشک

رو دست کم نگیر

توی همین سایت دیدم کسانیکه میگفتن بخاطر خدا لا اشک و آه بچه رو نگه داشتن با وجود تشخیص های بد

و مشکلی در بچه وجود نداشته.

زندگی رو به خودت و همسر و بچه آینده ات تلخ نکن.

پایان شب سیه سفید است

سونوی ان تی که خطاش بسیارزیاده.

من برابارداریم اصلانرفتم.

بچه نازنینت وازبقیه پنهون کردی که چی؟

گیرم سندرومی باشه

خوب باید بزنی این کوچولوی مهربون و بکشی

بچه حقی تصمیم به کشتنش گرفتی چون بهره هوشی کمتری داره؟!!!

این بچه هاهم آموزش پذیرن هم تربیت پذیر

تازه بسیارمهربونن.

عزیزم این لینک تونستی باهمراه همسرت ببین

https://www.instagram.com/p/B4qbOtlgs4N/?utm_source=ig_web_copy_link

اینم قربون صدقه های پدر بچه بعد از تولد با علم به بیماری فرزندشون

دیروز با یه مادر صحبت میکردم

پسرش خیلی مشکلات داشت

خیلی زیاد

بهش گفتم دنیای ما آدم بزرگا دنیای خطرناکیه

ماها به راحتی تصمیم میگیری یک موجود متفاوت رو صرفا بخاطر تفاوتش از بین ببریم!

یا همه باید مثل ما باشن

یا اگر نباشن باید بکشیمش!

پایان شب سیه سفید است
هرچی باشه تصمیم خداست برات کشتن اون بچه بی گناه واقعا عذاب وجدان میاره

اون خودش گناه داره با عقب ماندگی بیاد ک چی بشه تو این جامعه ک حتی آدم های عادی نمیتونن گلیمشون رو از آب بکشن بیرون من خودم اگه معلول بودم ب هیچ عنوان نمیخواستم ب این دنیا بیام 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792