2777
2789
عنوان

همراه اول حسسسسابی تیغ زد منو

158 بازدید | 18 پست

من هر ماه ۷۰ گیگ رو با مالیات ۱۲۰ تومن مبگرفتم . بعد این ماه اومدم بسته بگیرم دیدم همون بسته شده با مالیات دویست و چهل و خورده ای!! صددرصد افزایش قیمت! مجبور شدم دویست و خورده ای شارژ رو زدم و اقدام به خرید بسته کردم دیدم برام لینک میفرسته! از اونجایی که نتم تموم شده بود و اینترنت نداشتم که با لینک اقدام کنم با پشتیبانی تماس گرفتم و  یه حرفی زدن که من دوساعته به افق خیره شدم از شدت عصبانیت و تعجب!!! گفتن که چون بسته شما مبلغش بالای ۱۸۰ تومنه باااید از درگاه بانکی پرداخت کنین و حق تصمیم گیری ندارین که بخواین از اعتبار شارژتون استفاده کنین!!!!!!! من واقعا زبونم بند اومده ینی علاوه برا دویست و خورده ای شارژ الان من باید از طریق درگاه بانکی دوباره اقدام به پرداخت نقدی دویست و خورده ای تومن کنم که بتونم بسته بخرم!!!!! من هیچی نمیگم ولی شما بگین اگه این یه نوع تیغ زدن مردم نیس پس چیه؟! شما خیلی بیجا کردین اگه این قانون مسخره تر از همه قانونای مسخرتونو تصویب کردین چرا از طریق پیامک به مشترکین بدبختتون که گیر شما بی شرفا افتادن اطلاع رسانی نکردین؟ این خراب شده صاحب نداره؟ به کی بگم الان؟ به پشتیبانی میگی میگن به ما چه دست ما نیس ... انتقادات و پیشنهاداتونم که الکی گذاشتین و اهمیت نمیدین که اگه میدادین الان وضع من و امثال من این نبود... من الان از کجا بیارم دوباره دویست بدم به شما؟ مگه وظیفه شما نیی هر گونه تغییر تو روش خربد بسته و شارژ و ... رو اطلاع رسانی کنین؟؟؟؟ فقط میگم خدا خودش جوابشونو بده همین

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

کارشناسشون ب من میگه کاش قبل نت زدن به ما زنگ میزدی!

گفتم مگه تو کل دنیا روند خرید اینترنت اینجوری نیس که شارژ میزنی بعد باهاش نت میخری

الان من غیرعادی اقدام ب خرید شارژ و اینترنت کردم؟ قبلا همیشه اینجوری میخریدم پس چجوری بود؟

میگه تازه تصویب شده

گفتم خب به نظرتون شما موظف نیستی هر گونه تغییر تو روند خرید بسته و شارژ رو از طریق پیامک ب مشترکینت که گوسفند حساب نمیکنین اطلاع بدین؟؟؟؟

ما باید هر موقع خواستیم شارژ بخریم بزنیم یا نت و ... باید اول زنگ بزنیم بگیم سلام اپراتور عزیز این بار چیکار کردین و نکردین از طریق یه پیامک اطلاع بدین

بگین قبلش بدونیم!

برگشته میگه تعداد زیاده نمیشه ب همه گفت تازه همه که از اون بسته نمیخرن

گفتم چطور تبلیغ کردنی چطور برای موضاعات چرت و بی ارزشتون دم ب دیقه پیامک میفرستین انقد که من مجبور شدم بزارم لیست سیاه از بس روزانه کلی پیام تبلیغاتی از طرف اپراتور عتیقه شما ارسال میشه

اخرش هیچی پیدا نکرده بگه میگه خب ب ما چه ما کاره ای نیستیم

گفتم بدبختی همینجاس که همراه اول بی در و پیکره بی صاحابه فقط فکر تیغ زدنه وگرنه این کارارو من از هیچ اپراتور دیگه ای ندیدم

و قطع کردم...

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

متن ت طولانی بود حقیقتش حوصله نداشتم بخونم. ولی ایرانسل هم از من زیاد خورده😑😑

چند بار تا حالا نت خریدم، انگار نه انگار 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😱😱😱وای اره یعنی نمیدونستی باید پرداخت الکترونیک کنی نه از شارژ 

اما چطور شارژت رو خورد رو نمیدونم برا من که میگه که نمیشه ار راه حساب بانکی اقدام کنید

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

خب اون شارژت که از بین نمیره می مونه برات تا یک سال استفاده کن

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
حرص نخور من تو باشم دوتا بسته زیر ۱۸۰ میزنم 😽

اخه زیر ۱۸۰ هفت گیگو من با مالیات زدم ۳۰ تومن آدم زورش میاد انقد گرونه

😱😱😱وای اره یعنی نمیدونستی باید پرداخت الکترونیک کنی نه از شارژ  اما چطور شارژت رو خورد رو ن ...

نه چون همیشه از طریق شارژم بسته میخرم نه درگاه بانکی! این یه قانون جدیده و به هیچکس هم اطلاع رسانی نشده

متن ت طولانی بود حقیقتش حوصله نداشتم بخونم. ولی ایرانسل هم از من زیاد خورده😑😑 چند بار تا حالا نت ...

وای فقط تهش ک گفتی انگار نه انگار😂

منم ی ماه مکالمه فعال میکردم زنگ میزدم از شارژم میرف

نه چون همیشه از طریق شارژم بسته میخرم نه درگاه بانکی! این یه قانون جدیده و به هیچکس هم اطلاع رسانی ن ...

نمیدونم من قبلا هم نمیتونستم ار شارژم بسته بگیرم ☹

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
خب اون شارژت که از بین نمیره می مونه برات تا یک سال استفاده کن

اخه من ۲۰۰ و خورده ای شارژو میخوام چیکار اونم با سیمکارتی که فقط برا نت استفادش میکردم ... 

اینجوری تیغ میزنن مردمو 

اخه زیر ۱۸۰ هفت گیگو من با مالیات زدم ۳۰ تومن آدم زورش میاد انقد گرونه

واقعا درکت میکنم فکر نکن فقط همراه اوله 

ایرانسلم

یک هفته خونه م  نبودم مودم نداشتم ۶۰ هزار نت زدم که شد ۱۳ گیگ 😐😐😐 

اخه ۱۳ گیگ چرا ۶۰ ؟!؟!؟!؟!

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
وای فقط تهش ک گفتی انگار نه انگار😂 منم ی ماه مکالمه فعال میکردم زنگ میزدم از شارژم میرف

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷