2777
2789

دیگه هیچی نمیخام گریه هام بند نمیاد نمی‌دونم این چ سرنوشتی بود آخه😭😭😭😭😭😭😭خونم نامرتبه شام باید درست کنم لباس بشورم اما دلم نمیخاد دیگه از جام بلند شم ولوام رو مبل دیگه دلم نمیخاد حتی غذا بخورم هنوز ناهار نخوردم چرا این شکنجه تموم نمیشه خدایا خودت تموم کن دیگه نمیخام نفس بکشم من دیگه توان ندارم😭😭😭😭😭😭😭از قبل عید دارم التماسش میکنم یک تومن بهم بده لباس بخرم هنوز نداده هرمز بهش میگم یا قهر می‌کنه یا میگه ندارم الکی یا میگه تو پارسال خیلی خرج کردی نمیدم😞ب هیچ زبونی رام نمیشه شرایط طلاق ندارم وگرنه نمی‌خواستم ریختشو ببینم😞هفته دیگه عروسیه اقوامه حتی ی مانتو سالم ندارم ی لباس خوب ندارم مریضم ی دکتر نمیبره خدایا منو ببر ازین جهنم خلاصم کن😢😢😢😢

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد😐😐😐 

پس برا چی کار میکنه؟ پولهاشو چیکار میکنه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

تو رو خدا اگه شرایط کار کردن رو داری برو کار کن

تا وقتی مستقل نشدم نه با آدم خسیس و نه دست و دلباز نمیخوام ازدواج کنم🥲

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

اگ پول داره و نمیده ک.......

از کارتاش برداری یواشکی متوجه میشه؟

بعضی وقتا چاره ای برای ادم نمیزارن 😪

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

تا اسم پول میارم از قرضاش حرف میزنم از بیمه ماشین از کوفت و زهر مار فقط برای من نداره اصلا ب حسابم نمیاره ب خاطر خسیسیش میخام برم آرایشگری یاد بگیرم بیست ملیون لازم دارم ی تیکه طلا میفروشم دیگه ندارم حداقل هشت ملیون کم دارم هزارتومان بهم نمی‌ده بچه کوچیکمو باید آواره کنم تا برم یاد بگیرم ن بچرو نگه میداره ن منو می‌بره ی بار ن پول تاکسی میده چقدر ی آدم می‌تونه بدجنس باشه تو حسابش پونصد ملیون پوله ولی صدتومن برامن زیادی میبینه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔