2777
2789
عنوان

خانم ها نیاز به مشورت دارم.

60 بازدید | 7 پست

سلام

من میخام ی مساله ی مهمی رو با همسرم در میون بذارم،و میخام که حتما خواسته م رو قبول کنه....شما چطوری خاسته تون رو مطرح میکنید چه بیانی....عشوه.....هرچیزی که فکر میکنید مهمه و تاثیر گذار بگید.ممنون

عشوه چیه😐 مگه بچست که بخوام گولش بزنم. وقتی که حوصله داره و اعصابش سر جاشه به راحتی بهش میگم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دلیل و منطق مهمترین چیزیه که باعث میشه طرف مقابل درخواست آدمو قبول کنه.

وقتی آرامش داره بگو

قبلش بحث و دعوا نکرده باشید.

زمانی که گوشی دستشه یا داره فیلم، ورزش یا خبر مورد علاقشو میبینه باهاش صحبت نکن.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

درضمن اگر دلیل اون محکم تر بود برای رد کردن درخواست شما، پافشاری نکن. دلیل دیگه ای بیار یا مزیتشو بگو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ممنون از راهنمایی همتون

همسرم متاسفانه خسیس و بسختی خرج میکنه این مساله هم به خودم مربوط نیست برای دخترمون هست

ی بار که بحثش پیش اومد براش کلی دلیل عقلانی آوردم و پذیرفت که حق با منه ولی بازم خساستش جلوش میگیره