بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیا جدی جدی این حرفای الکی رو باور کردن با شرایط نامناسب بچه بدنیا اوردن هم خودشون هم اونو بیچاره ...
ماها خودمون تو پر قو بزرگ شدیم؟ بچه میاد بالاخره. چون اوضاع اقتصادی بده باید منقرض بشیم؟ یکم اگه درست برنامه ریزی کنیم و تلاشمونو زیاد کنیم و توقعمونو کم درست میشه. پس اییییین همه بچه که سالانه به دنیا میان بدبختن؟همه؟چقد ایه یس میخونید شماها
زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس
من جای شما بودم میذاشتم یه سال بشه وقتی خودمو شوهرم هردو امادگیشو داشتیم و قلبا راضی بودیم بچه میاوردم .. شرایط جامعه رو هم در نظر بگیر
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
بله وضع روحی بده ولی از این طرف قضیه هم ببین اگر صدای خنده یه بچه باعث شه خانواده باز روحیه بگیرن چق ...
بچه دار شدن نیازمند روحیه خیلی بالاست .. من و شوهرم که هردو روحیه خوبی داشتیم و قلبا منتظر نی نی بودیم تو پروسه زایمان و چند ماه اول اومدن نی نی داغون شدیم ..
بنظرت کسی که روحیه خوبی نداره بچه بیاره باعث نمیشه بیشتر لطمه بخوره؟؟؟ وقتی تو کل شبانه روز دو ساعت خواب راحتم نداری؟؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
بچه دار شدن نیازمند روحیه خیلی بالاست .. من و شوهرم که هردو روحیه خوبی داشتیم و قلبا منتظر نی نی بود ...
بچه در اوج نداری باعث شیرین تر شدن زندگی میشه باعث میشه انگیزه ات بیشتر شه برای تلاش بیشتر برای قوی تر شدن برای بیشتر سعی کردن. تفکر من اینه. حالا هرکی یه جور فکر میکنه و باور داره.
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
وقتی حالت گرفتع باشه توهم همین حرفارو میزنی وقتی توی شهر غریب باشی و کسی رو نداشته باشی و.... ...
پدرم 7 سالم بود فوت شده و مادرم پارسال ابان ماه همون تو ختمش بچم سقط شد خواهر برادر ندارم شوهرمم تک بچس با فامیلم رفت و امد ندارم هیچ دوستیم ندارم یعنی به معنای واقعی فقط خودمم و شوهرم فقط هم اینجا رو دارم میام دو کلام صحبت میکنم با خانوما. خیلی وقتام حالم گرفته میشه خودمو نمیبازم مثل تو پامیشم سرگرم میشم اهنگ میزارم میرم حموم ارایش میکنم تمیزکاری میکنم به خودم انگیزه میدم. منتظر کسی نباش بیاد نجاتت بده خودت خودتو نجات بده تو توی این دنیای بزرگ هیچ کسو جز خدا نداری. عاقل باش. انقدم ادای افسرده هارو در نیار الان دیگه همه افسردن حوصله یکی دیگه مثل خودشونو ندارن پس پاشو خودتو جمو جور کن از من میشنوی. حالا خود دانی