2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام!!

392 بازدید | 28 پست

بچه ها نامزدم اوایل دوستیمون بچه دوست داشت . ولی الان یک سالی میشه میگه هرگز بچه نمیخوام !! 

ولی خودم خیلی بچه دوست دارم 

نمیدونم چیکار کنم راضی بشه؟!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مشکل داره؟ ما سه ساله عقد کردیم فقط منتظریم جشن بگیریم و حامله شم. پریشب تاریخ جشنمون مشخص شد شوهرم تا صبح سرشو گذاشته بود رو شیکمم هی حرف میزدیم که اره بچه بیاد اینکارو کنیم اون کارو کنیم بعد به دوستم گفتم 19 ابان جشن میگیریم گفت من فک کنم شما ابان جشن بگیرید تو اذر حامله ای برج 6 زایمانته بهمون میخندید. هی عکس بچه بهش نشون بده و ذوق کن برا بچه به بابا ننش بگو هی ذوق کنن برا نوه دار شدن و ازش دلیل بخواه که چرا نظرش عوض شده

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
چون بچه ها بیگناهن  نابود میشن تو این دنیای بی معرفت و..... وقتی باشوهرت دعوات میشع بچه داغون ...

ببخشیدا 

یعنی خدا انقد ظالمه که یه موجود بیگناهو بفرسته برای تباهی و نیستی؟ نخیر شرایط ها و موقعیت هارو ادما خودشون معین میکنن اگر شرایط و موقعیت خوب رو فراهم کنیم بچه اذیت نمیشه. چرا باید دعوا کنیم؟ اگر زن و شوهر واقعا مشکل داشته باشن بله جدا میشن نه که بچه بیارن ولی در کل من با حرفتون مواقف نبودم که نیارین و بدبخت میشه و فلان. خدا ادمارو نمیفرسته تو دنیا که یه مدت بدبختی بکشن بعد بمیرن. میفرسته که زنده باشن و زندگی کنن خوش باشن شادی و حس کنن. ادم خودش باید برای خودش و موقعیتش تلاش کنه نه که بیرون گود بشینه بگه لنگش کن

همسر سابقم همیشه می‌گفت بچه چیه و فلان و من عاشق بچه... همون بهتر بچه دار نشدیم ... بعد از هشت سال جدا شدیم و هروقت این قضیه یادم میاد خدا رو شاکرم

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ببخشیدا  یعنی خدا انقد ظالمه که یه موجود بیگناهو بفرسته برای تباهی و نیستی؟ نخیر شرایط ها و مو ...

کاش میشد بمیرم  ولی همزمان بتونم بچه هامو بغل کنم و لمسشون کنم

و مراقبشون باشم کاااااش😞😞

#ایران🖤
یقین دارم ولی الان وضع روحی مردم اینقدر بده حتی تو تربیت بچه هم اثر داره

بله وضع روحی بده ولی از این طرف قضیه هم ببین اگر صدای خنده یه بچه باعث شه خانواده باز روحیه بگیرن چقد اوضا فرق میکنه؟ بچه میتونه انگیزه باشه برای شاد شدن و میتونه دلیل باشه برای بیشتر شدن حجم دغدغه ها. همه اینا بستگی به خود ادم داره. ادمی که همیشه دم از بدی و بدبختی و سختی و اینا میزنه روز به روز بدتر میشه اما کسی که میخواد اوضاعو تغییر بده تحت سخت ترین شرایط تو بی پولی سختی و کم و کاستی هم باز موفق میشه تغییر ایجاد کنه