2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والابه اوناکه وچیزی نمیکم مامانم مریضه میترسم ازغصه دق کنه طلاق هم بگیرم بچه هامو بهم نمیده منم بدون ...

برادر اینا نداری ؟ ب اونا بگی حداقل کمکت کنن

با شوهرت حرف بزنن

مشاوره نمیاد؟

البته بعید میدومم همچین ادمی‌مشاوره ام بیاد🤦‍♀️

ادمی ک بچه رم میزنه🤦‍♀️

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
وای بعضی ازاین ترکا بد خسیسن ........بزرگتری کسی نداره باهاش حرف بزنه.....اگرم دیدی یه بار دیگه زدت ...

موافقم حداقل ازش شکایت کن بترسونش

برادر اینا نداری ؟ ب اونا بگی حداقل کمکت کنن با شوهرت حرف بزنن مشاوره نمیاد؟ البته بعید میدومم هم ...

چرا یه بارخونه مامانم من وزد منم صدامود نیاوردم که اونا متوجه نشن بچه دادشم دیده بود رفته بود گفته بود برادرم هم قشنگ زدنش شکایت کرد ازشون منم میترسم بهشون بگم خون به پابشه بخدابفهمن می‌کشنش

وای بعضی ازاین ترکا بد خسیسن ........بزرگتری کسی نداره باهاش حرف بزنه.....اگرم دیدی یه بار دیگه زدت ...

بزرگ‌ترش ازخودش بیشعورتره پشت پسرشه نمی‌گم خیلی وضعش خوبه ولی داره ولی من خیلی موقع ها اندازه پول به نون وندارم

چرا یه بارخونه مامانم من وزد منم صدامود نیاوردم که اونا متوجه نشن بچه دادشم دیده بود رفته بود گفته ب ...

برادرت زد شوهرتو؟؟ دستش دردنکنه

وا ینی چی ک نمیشه بگی

بابا بگو ادبش کنن

بخاطر خودت ن بخاطر بچه هات حداقل

میدونی چ تاثیر منفی رو روحیه ی اون بچه ها گذاشته میشه

چقد بد بزرگ میشن چقد اسیب میبینن

بابا وقتی همچین داداشی داری ک پشتته برو بهش بگو بذار ادبش کنن 

درستش کنن