2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالات چیه عزیزم شاید بتونم راهنمایی کنم

من میخام هم فیلم آموزشی ببینم و هم تست بزنم امروز حساب کردم اگه فیلم ببینم حدودا ۵ ساعت فیلم فقط وقت میگیره و نمیدونم روشن درسته یا نه چون پایه خوبی هم نداشتم

مثلاً برا شیمی نمیدونم فیلم ببینم بعد برم تست بزنم مثلاً روش اول روز اول فیلم ببینم فرداش تست بزنم چون فیلم طولانی هست حدودا ۳ ساعت و خورده ای اگه بخوام کامل جلسه رو ببینم روش دوم اینکه مثل نصف جلسه رو ببینم مثلا ۱/۵ ساعتش و بقیهش تا جایی که دیدم بخونم و تست بزنم نمیدونم کدام راه بهتره برا بقیه دروس هم همینطور نصف جلسه فیلم ببینم و تست بزنم یا فیلم کامل ببینم و روز بعد تست

من میخام هم فیلم آموزشی ببینم و هم تست بزنم امروز حساب کردم اگه فیلم ببینم حدودا ۵ ساعت فیلم فقط وقت ...

اینطور که فهمیدم پایت ضعیفه

یه سری مباحث هستن که با درسنامه خواندن میتونی جمعش کنی و الزامی به فیلم نیست

از یه طرف یه سری مباحث هستن که آموزش دوباره نیاز دارم و نمی تونی با درسنامه جمع کنی و باید فیلم ببینی

یه حالت هست که به مبحث رو که دیدی بری ازش تست آموزشی بزنی برای اینکه تثبیت بشه بعد ادامه مبحث

یه حالت دیگه هم اینکه کامل فیلم رو تموم کنی بعد بری از مباحثی که داشته تست بزنی

من خودم مورد اول رو انجام میدادم حالا شما باید ببینی با کدوم راحتی

شما هم بپرسید در حد توانم راهنمایی میکنم

ببین گلم من امسال اصلا نخونردم هیچی حتی منفی زدم تو کنکور با سهمیه ۵درصد شدم ۲۰هزار

ولی امسال خیلی وقته شروع کروم به خوندن اماکتاب های تستم تا آخر هفته میرسه به دستم بنظرت امسال پرستاری آزاد میارم

ببین گلم من امسال اصلا نخونردم هیچی حتی منفی زدم تو کنکور با سهمیه ۵درصد شدم ۲۰هزارولی امسال خیلی وق ...

اینکه بخواهید کنار دانشگاه برای کنکور بخونید کارتون سخت میشه و فقطم یکبار میتونید از سهمیتون استفاده کنید

اگه توان اینو دارید که دوباره کنکور بدید پس امسال از سهمیتون استفاده نکنید و جدی درس بخونید

ولی اگه بخواهید انتخاب رشته کنید پرستاری آزاد شهرهای دورافتاده ممکنه

عزیزم اصلا انتخاب رشته نکردم که سهمیم بخواد بسوزه

مطمئن نیستم ولی اگه فقط آزاد انتخاب کنید سهمیتون از بین نمی ره باز خودتون هم تحقیق کنید

و همینطور هم که گفتم پرستاری ممکنه ولی شهرهای خیلی کوچیکه احتمالا

اگه اصرار دارید حتما امسال انتخاب رشته کنید به رشته های دیگه هم فکر کنید

اینطور که فهمیدم پایت ضعیفه یه سری مباحث هستن که با درسنامه خواندن میتونی جمعش کنی و الزامی به فیلم ...

من میخام کلا با فیلم پیش برم چون نمیدونم کدام مباحث بدون فیلم میشه تست زد خودمم گفتم نصف فیلم ببینم و تست بزنم و روز بعد ادامه فیلم ممنونم