2777
2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 647 پست

🌷🌷🌷

امام جعفرصادق (ع) می‌فرماید:

قُداّمُ القائِمِ مَوتَتان: مَوتٌ احمرُ وَ موتٌ اَبیضُ حتّی یَذَهَبَ مِن کُلِّ سبعةٍ خمسةٌ! اَلموتُ الأحَمرُ السَیفُ و المَوتُ اَلأَبْیَضُ الطَاّعونُ.

پیش از قیام حضرت، دو نوع مرگ و میر خواهد بود: یکی مرگ سرخ و دیگر مرگ سفید آنچنان (سهمگین و هولناک) که از هر هفت نفر پنج نفر از بین خواهند رفت! مرگ سرخ با شمشیر (اسلحه) و مرگ سفید بیماری (همه‌گیر) طاعون است.

(کمال‌الدین، ص ٦٥٥)

🌷🌷🌷

✅پیامبراکرم صلوات الله علیه :

ساعت ظهور برپا نمیشود تا آنکه امت من روش کفارِ قرنهای گذشته را وجب به وجب و ذراع به ذراع ( یعنی بدون هیچ کم و کاست ) اتخاذ می کنند .

📚" الملاحم طاوویی بخش ۲ ، باب ۴۹ ، صفحه ۱۲۲ "

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آجرک الله یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف 💔😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

دوستان اگه براتون مقدوره تاپیک هایی که امشب درمورد یارانه زده میشه روهم دریابید 

بیضیا دارن شبهه افکنی میکنن 

جهاد# تبیین

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            

حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف):

إنَّ اللّه َ مَعَنا، فَلا فاقَةَ بِنا إلى غَیرِهِ و الحَقُّ مَعَنا فَلَن یُوحِشَنا مَن قَعَدَ عَنّا.»
خدا با ما است و نیازمند دیگرى نیستیم. حق با ما است و باکى نیست که کسى از ما روى بگرداند.