2777
2789

با یه آقایی ۲ سال دوست بودم چند روزه نامزد کردیم

امروز اومد گفت دختر عمم ازم خواسته خودشو دوستشو برسونم جایی کار داره

در صورتی که دخترعمش میتونست با آژانس بره چون کلا یک ربع راهه از نامزد من خواسته منم فقط گفتم مگه شوهر نداره خودش با شوهرش بره انقد بامن دعوا کرد ۳۰ ۴۰ بار زنگ زدم جواب منو نداد

وقتی ام جواب داد گفت برم ببرمشون؟منم لج کرده بودم سر رفتارای خودش گفتم به تو چه که تو ببری 

من حساسم نمیتونستم بی تفاوت باشم دختر عمش هیچی دوستشو کجای دلم میزاشتم

دعوای شدید کردیم سر اونا نامزدم امروز چند تا کار مهم داشت بخاطر دعوا لج کرد همه رو کنسل کرد با من لج کرده انقد سرم داد زد دارم دیوونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف منطقی رو باید با آرامش زد و قاطعانه رفتار کرد وگرنه خودت به بیشعوری متهم میشی

حق با شماست ولی وقتی ۴۰ بار به یکی زنگ میزنی لایق بی احترامی هستی حتی اگر عزیزترین باشی براش

حرفتو بزن و حد و حدود خودتو مشخص کن ولی پیگیری نکن اینجوری خودتو تحقیر میکنی

اگه اینقد حساسی تو زندگی میخای چیکار کنی؟ همش گیر بدی؟؟ اگه نمیتونی اعتماد کنی اصلا ازدواج کردن کار درستی نیست با این شرایط. زشته بین زن و شوهر این حرفا باشه.بیشتر روی مردو باز میکنی

مگه نامزدت راننده شخصیشونه.به هیچکس اعتمادنکن نامزدی واسه شناخته امروز داد فردا حتما کتکت بزنه،کی گفته به دختر عمش محرمه یا دید خواهری داره 

قضاوت نکن کسیو که نمیشناسی شاید اون روزاییو گذرونده که تو حتی فکرشم نمیکنی