2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختر 15 سالش الان در واقع مورد تعرض قرار گرفته  

منم تجربه کردم، میفهمم چی میگی، ولی گفتنش الان فایده ای نداره، همون موقع باید میگفتی، منم سکوت کردم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منم تجربه کردم، میفهمم چی میگی، ولی گفتنش الان فایده ای نداره، همون موقع باید میگفتی، منم سکوت کردم

بغضی سخت😢

🖤تسلیت به هموطنانم🖤میگن خدا جای حق نشسته! خدایا میشه لطفا بلندشی تاحق بشینه سرجاش؟
منم تجربه کردم، میفهمم چی میگی، وای گفتنش الان فایده ای نداره، همون موقع باید میگفتی، منم سکوت کردم

دقیقا مشکل همین جاست همش میگه کاش همون موقع میگفتم ولی الان خیلی روحش رو باخت و متاسفانه اون مرده پسر پسرخاله باباش که خیلی هم باهم صمیمی هستن دختره روش نمیشه بگه چون باباش یه آدم بی درک

دقیقا مشکل همین جاست همش میگه کاش همون موقع میگفتم ولی الان خیلی روحش رو باخت و متاسفانه اون مرده پس ...

آخه گفتنش همه چیزو بدتر میکنه، اگه حالش خیلی بد بره پیش مشاور، اون تقصیری نداشته. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

عزیزم اول بره دکتر چک شه اگه سالم بود ازاون ادم دور شه متاسفانه زمان زیادی گذشته و نمیشه ثابتش کرد نگفته دیگه حرفی نزنه فقط از اون مرد دوری کنه 

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
آخه گفتنش همه چیزو بدتر میکنه، اگه حالش خیلی بد بره پیش مشاور، اون تقصیری نداشته. 

متاسفانه دوستم هیچ پولی نداره که به مشاور بده نمی خواد خانوادش بفهم از منم خواست اینجا بگم شاید کسی کمکش کنه باور کنید اگه کمکش کنید چقدر ثواب میکنید دوستم نزدیک به 3 سال افسردگی داره ولی نمی زاره کسی بفهم

عزیزم اول بره دکتر چک شه اگه سالم بود ازاون ادم دور شه متاسفانه زمان زیادی گذشته و نمیشه ثابتش کرد ن ...

اگه پدرش به زور به برتش اون شهر چون خونه اونا اصفهان 

متاسفانه دوستم هیچ پولی نداره که به مشاور بده نمی خواد خانوادش بفهم از منم خواست اینجا بگم شاید کسی ...

به دفعات تکرار شده؟ بهش بگو انقد بهش فکر نکنه، من خودم کلا یادم رفته بود، وقتی ازدواج کردم دوباره یادم اومد. وقتی ذهنش می‌ره سمتش فکرشو مشغول کاری کنه تا یادش بره. با خودش تکرار کنه که مقصر نبوده و گناهی نداشته

به دفعات تکرار شده؟ بهش بگو انقد بهش فکر نکنه، من خودم کلا یادم رفته بود، وقتی ازدواج کردم دوباره یا ...

نه فقط یک باور دوستم میگفت یاد اون لحظه میوفتم می خودم بمیرم ولی دوستم با این حال به زندگیش امید وار

نه فقط یک باور دوستم میگفت یاد اون لحظه میوفتم می خودم بمیرم ولی دوستم با این حال به زندگیش امید وار

خب نباید یاد اون لحظه بیفته، ببین عزیزم اتفاقیه که افتاده با فکرکردن و یادآوری کردنش چیزی درست نمیشه، نه دوست تو حالش خوب میشه نه اون آقا تنبیه میشه، اون آقا الان داره زندگیشو می‌کنه و اصلا شاید یادش نباشه که با دوستت چیکار کرده، فقط بهش بگو قوی باشه و دیگه اجازه نده کسی اینکارو باهاش بکنه

خب نباید یاد اون لحظه بیفته، ببین عزیزم اتفاقیه که افتاده با فکرکردن و یادآوری کردنش چیزی درست نمیشه ...

واقعا ممنونم خیلی ممنونم ازتون بابت راهنماییتون