2777
2789
عنوان

:) من چمه!

65 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا بی جهت گریه میکنم چرا دوش دارم بمیرم:) خنده دار ترین حالتش اینه ک ب مردنم فک میکنم گریه میکنم :)))))))) ی حسه ناامیدی شوید هم از درسا و هر مورد دیگه ایی ک قابل بیان نیس دارم :) چمهههههه  تویه فاز خودکشی نیستم فقط دوس دارم ک اصلا وجود نداشتمممم خیلی کنایه ها از جانب دوسام می‌شنوم ب حدی ک صداهایی تویه سرم میپیچه و گریه ام میگیره جلوی اونا گریه نمیکنم امااااا تا میرم تویه اتاق گریه هام شروع میشن  ب حدی ناامیدم ک هیچ جنبه مثبتی ب دیدم نمیرسه...چ کنم چمه؟۱۷ سالمه بگین بلوغی ماله اونه :/ همسنا من بچه دارن ...خیلی شدیدا ناامیدم...انقد ک تنها برنامه داخل گوشیم شده ی شاد و گوگل :/ همه رو پاک کردم فک کردم شاید ک تأثیرات فضایی مجازیه اما ...انگار ن انگار همون بدبخت قبلیم 

انتظارات خانواده ام بالاس :)))) منم ی احمق مطلقم

حرفابه دوسام گواهی بر همینه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
گزینه ای ب ذهنم نمیرسهههه
3
75%
بازم نمیرسه
1
25%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واقعاااا فکر میکنی ۱۷ سالگی زمان مادر شدنه؟؟  الان وقت درس خوندن و رفتن به دانشگاهه. اص ...

ب اصطلاح گفتم چون اکثرا وقتی میفهمن زیر ۱۸ ای میگن بچه سال

:/ من شدید  افت درسی پیدا کردم شدیدااااااا طعنه ایه این آزارم میده وقتیم میرم خونه مثه چی درس میخوانم نتیجه ایی نمیگیرم:/درسام شدیدا مهمن برام از طرفی خانواده اممممممم پامیشن میگن :/ اگه نمراتت پایین بیاد شوهرت میدیممممم ://///اون هیچ میگنننننن انتظارشان ازم قبولی پطشکیه منی ک اوضاعم دسته میدونم ب زور دارم ۱۱ امو تموم میکنم:/

عزیزم واقعاااا فکر میکنی ۱۷ سالگی زمان مادر شدنه؟؟  الان وقت درس خوندن و رفتن به دانشگاهه. اص ...

همه نمراتم در حد قبولی هسن اما بخش دردناک ماجرا پایین بودنشون ترسیدم ک خانواده ام کتکم بزنن:/ گفتم کارنامه ندادن